Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1933455

ja mislim da treba legalizovati preskakanje beba, ali samo u slučaju kada je to u službi zabavljanja mase jer je jedino u tom slučaju opravdano... sad ću da idem da otvorim glasanje, nadam se da će moderatori da odobre jednu takvu temu kad već nema nikakve teme koja se bavi pitanjem beba, pre svega preskakanjem, žongliranjem ali i drugim ne manje važnim pitanjima...

• Replies 21k
  • Views 1.8m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

после иљаду важи ''ајбрау денсити''   леми је на пет иљада  

• Па морао би прво да пустиш косу и офарбаш се у плаво

comment_1933479
ja mislim da treba legalizovati preskakanje beba, ali samo u slučaju kada je to u službi zabavljanja mase jer je jedino u tom slučaju opravdano... sad ću da idem da otvorim glasanje, nadam se da će moderatori da odobre jednu takvu temu kad već nema nikakve teme koja se bavi pitanjem beba, pre svega preskakanjem, žongliranjem ali i drugim ne manje važnim pitanjima...

svaka cast covece...vidi se da si pravi omladinac...da se boris za prave stvari...i treba otvoriti takvu temu...i treba otvoriti temu da li smo za legalizaciju legazilacije...

comment_1933519

Da, to je poznati obicaj u nekoj ekstremno katolicki orijentisanoj vukojebini u Spaniji.

"Pope Benedict has asked priests in Spain to distance themselves from the El Colacho, or Baby Jumping Festival, after a recent tragic accident where babies were endangered and a 92 year old man was killed."

Citao sam o ovome i ranije, matori pokusao da skoci preko beba i pao pravo na njih. :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.