December 20, 200717 yr comment_1555281 Pitam se šta bi tek rekao kad bi bio obavešten (kao što očigledno nije) da je u Beograd dvaput dolazio Rotting Christ. Nema veze, doći će oni još koji put, a možda se sledeći put pojavi čitavih 80 ljudi
December 31, 200717 yr comment_1562553 Vecina izvora pominje Dio-a kao prvog koji je to upotrijebio. Samo ja sam procitao da je to bio staroegipatski simbol za ’Urokljivo oko’. Sto se tice filmova, ako se ne varam javlja se jedanput i u ’Rozmarinoj bebi’, pri samom kraju, u onom kontekstu za koji se uglavnom vezuje, a vi sad vidite kad je taj film sniman, mnogo prije nego li je Dio stekao siru reputaciju
December 31, 200717 yr comment_1562593 Idi na Wikipedia i videćeš dokle u prošlost seže upotreba tog znaka, u različitim kontekstima i značenjima.
January 1, 200817 yr Author comment_1562771 Dobra slika. Koristiće mi da ućutkam profesora verskog sledeći put.
January 4, 200817 yr comment_1563773 Vecina izvora pominje Dio-a kao prvog koji je to upotrijebio. Samo ja sam procitao da je to bio staroegipatski simbol za ’Urokljivo oko’. Sto se tice filmova, ako se ne varam javlja se jedanput i u ’Rozmarinoj bebi’, pri samom kraju, u onom kontekstu za koji se uglavnom vezuje, a vi sad vidite kad je taj film sniman, mnogo prije nego li je Dio stekao siru reputaciju kad vec volis Polanskog, primetices u Balu Vampira kad Grof zapocinje govor pred okupljenim gostima pokazuje bas taj znak...
January 6, 200817 yr comment_1565220 kad vec volis Polanskog, primetices u Balu Vampira kad Grof zapocinje govor pred okupljenim gostima pokazuje bas taj znak... A sad nesto kontam, mozda sam to ja malo pomijesao... u glavi mi je ta scena, ali sam mislio da je iz 'Rozmarine bebe', ali vrlo moguce da je ta iz 'Bala vampira'... podavno sam gledao i jedan i drugi film, pa sad nisam sasvim siguran.
March 6, 200817 yr comment_1613438 Jest Dio prvi poceo... Bas sam skoro gledala neki dokumentarac o metalu, i neki lik intervjuise Dia, i on isprica celu tu pricu odakle potice rog.. Kao njegova baba je bila veoma religiozna i on pokupio to od nje... I da, rekao je: "Haha, verovatno i Gene tvrdi da je on izmislio, zar ne?? Pa on je sve izmislio hahaha" tako nesto... etooo
March 8, 200817 yr comment_1614694 a amfilohije će bači par anateeema, 'nako reda radi!!!! let's rape amfilohije and all christians a shto se znaka tiche-OZZY kakav dio & gene,jebeni pozeri-OZZY eto nekad i wikipedia greshi
November 14, 200915 yr comment_2094149 Ovo je najludja prica koju sam cuo...Dio ima religioznu babu koja pokazuje rogove xaxaxa ludo...pa religiozni ljudi ( u njih ubrajam i babe ) ne pokazuju rogove nego se krste....to je prica navlkusha da bi se privukli sledbenici.... inace nije ni on prvi to pokazivao ( mozda u hardrocku jeste prvi ali u nekoj da kazem gitarskoj muzici nije prvi)...prvi su beatlesi, tacnije john lennon na omotu za yellow submarine iz 1968...a zna se da je lennon bio kabalist a ne religiozni hriscanin. http://media.photobucket.com/image/beatles%20devil%20signs/trislynott/00TheBeatles-YellowSubmarine-Front.jpg
November 14, 200915 yr comment_2094158 To ti tek gledao Headbangers Journey, pa došao na yum ? kako da nisam gledao sam na repeat xaxaxa
November 14, 200915 yr comment_2094164 Ja sam mislio da je to on izmislio a mozda i on ima religioznu babu ko Dio xaxaxaxaxaxa
November 14, 200915 yr comment_2094167 Pa ovaj je 'Talijan, a Dio ima italijansko poreklo, a to je neki stari obicaj (juznjacki) za teranje uroka...
November 14, 200915 yr comment_2094169 Pa ovaj je 'Talijan, a Dio ima italijansko poreklo, a to je neki stari obicaj (juznjacki) za teranje uroka... ma naucile su ih babe xaxaxa daj kakvi juznjacki obicaji zna se sta to predstavlja... i berluskoni pokazuje rogove pa nema veze sa jugom italije, lik je sa severa.
November 14, 200915 yr comment_2094174 ma naucile su ih babe xaxaxa daj kakvi juznjacki obicaji zna se sta to predstavlja... i berluskoni pokazuje rogove pa nema veze sa jugom italije, lik je sa severa. Potice sa juga, tj sa Sicilije, al' sto su ga ostali prihvatili... valjda ljudi metalci
November 14, 200915 yr comment_2094175 Potice sa juga, tj sa Sicilije, al' sto su ga ostali prihvatili... valjda ljudi metalci potice iz starog egipta, neko je to vec lepo napisao ovde, cak mozda i pre egipta, iz sumera - vavilona...u italiju , tj. stari rim je stigao iz egipta jer su rimski imperatori bili potomci ( bloodlines ) faraona... a mozda je i bersluskoni imao religioznu babu xaxaxax
November 14, 200915 yr comment_2094176 Eto, sto ne kazes odma' da znas... Mene mrzelo da copy/paste-ujem sa wikipedie... A kad smo vec kod religioznih baba, ja mislim da su one pokupile taj fazon sujeverja od Ramzesove babe
November 14, 200915 yr comment_2094178 Eto, sto ne kazes odma' da znas... Mene mrzelo da copy/paste-ujem sa wikipedie... A kad smo vec kod religioznih baba, ja mislim da su one pokupile taj fazon sujeverja od Ramzesove babe ma kakva wikipedia, wikipedia je izvor dezinformacija...tamo svako moze da doda sta hoce... David Icke, Zaharija Sicen... a to za babe ti je ok, sve religiozne babe slusaju Ramzes 2 od Annatheme