Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 59
  • Views 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tombba Di Bombba
    Tombba Di Bombba

a mozda i on ima religioznu babu ko Dio xaxaxaxaxaxa

• Tombba Di Bombba
    Tombba Di Bombba

ma naucile su ih babe xaxaxa daj kakvi juznjacki obicaji zna se sta to predstavlja... i berluskoni pokazuje rogove pa nema veze sa jugom italije, lik je sa severa.

• 2 weeks later...
comment_1562553

Vecina izvora pominje Dio-a kao prvog koji je to upotrijebio.

Samo ja sam procitao da je to bio staroegipatski simbol za ’Urokljivo oko’.

Sto se tice filmova, ako se ne varam javlja se jedanput i u ’Rozmarinoj bebi’, pri samom kraju, u onom kontekstu za koji se uglavnom vezuje, a vi sad vidite kad je taj film sniman, mnogo prije nego li je Dio stekao siru reputaciju ;)

comment_1563773
Vecina izvora pominje Dio-a kao prvog koji je to upotrijebio.

Samo ja sam procitao da je to bio staroegipatski simbol za ’Urokljivo oko’.

Sto se tice filmova, ako se ne varam javlja se jedanput i u ’Rozmarinoj bebi’, pri samom kraju, u onom kontekstu za koji se uglavnom vezuje, a vi sad vidite kad je taj film sniman, mnogo prije nego li je Dio stekao siru reputaciju ;)

kad vec volis Polanskog, primetices u Balu Vampira kad Grof zapocinje govor pred okupljenim gostima pokazuje bas taj znak...

comment_1565220
kad vec volis Polanskog, primetices u Balu Vampira kad Grof zapocinje govor pred okupljenim gostima pokazuje bas taj znak...

A sad nesto kontam, mozda sam to ja malo pomijesao... u glavi mi je ta scena, ali sam mislio da je iz 'Rozmarine bebe', ali vrlo moguce da je ta iz 'Bala vampira'... podavno sam gledao i jedan i drugi film, pa sad nisam sasvim siguran.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
comment_1613438

Jest Dio prvi poceo... Bas sam skoro gledala neki dokumentarac o metalu, i neki lik intervjuise Dia, i on isprica celu tu pricu odakle potice rog.. Kao njegova baba je bila veoma religiozna i on pokupio to od nje... I da, rekao je: "Haha, verovatno i Gene tvrdi da je on izmislio, zar ne?? Pa on je sve izmislio hahaha" tako nesto... etooo :)

• 1 year later...
comment_2094149

Ovo je najludja prica koju sam cuo...Dio ima religioznu babu koja pokazuje rogove xaxaxa ludo...pa religiozni ljudi ( u njih ubrajam i babe ) ne pokazuju rogove nego se krste....to je prica navlkusha da bi se privukli sledbenici....

inace nije ni on prvi to pokazivao ( mozda u hardrocku jeste prvi ali u nekoj da kazem gitarskoj muzici nije prvi)...prvi su beatlesi, tacnije john lennon na omotu za yellow submarine iz 1968...a zna se da je lennon bio kabalist a ne religiozni hriscanin.

http://media.photobucket.com/image/beatles%20devil%20signs/trislynott/00TheBeatles-YellowSubmarine-Front.jpg

comment_2094174

ma naucile su ih babe xaxaxa daj kakvi juznjacki obicaji zna se sta to predstavlja... i berluskoni pokazuje rogove pa nema veze sa jugom italije, lik je sa severa.

Potice sa juga, tj sa Sicilije, al' sto su ga ostali prihvatili... valjda ljudi metalci :bigblue:

comment_2094175

Potice sa juga, tj sa Sicilije, al' sto su ga ostali prihvatili... valjda ljudi metalci icon_biggrin.gif

potice iz starog egipta, neko je to vec lepo napisao ovde, cak mozda i pre egipta, iz sumera - vavilona...u italiju , tj. stari rim je stigao iz egipta jer su rimski imperatori bili potomci ( bloodlines ) faraona...

a mozda je i bersluskoni imao religioznu babu xaxaxax

comment_2094178

Eto, sto ne kazes odma' da znas... Mene mrzelo da copy/paste-ujem sa wikipedie...

A kad smo vec kod religioznih baba, ja mislim da su one pokupile taj fazon sujeverja od Ramzesove babe icon_biggrin.gif

ma kakva wikipedia, wikipedia je izvor dezinformacija...tamo svako moze da doda sta hoce...

David Icke, Zaharija Sicen...

a to za babe ti je ok, sve religiozne babe slusaju Ramzes 2 od Annatheme :)