Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.4k
  • Views 350.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1587490
ko je pominjao puske? bacacemo cvece na coveka :D

ono, Amorphis, Primordial i PoS u dva dana je ipak huge respect :D

Threshold, Jorn, Rage i Finntroll dodati na vec pomenute, i rezultat je zaista neverovatan.

Naravno, oba festa su dobrodosla, ali za sada, suze ce sa moje strane da teku na Legacyu, dok ce pivo u Smederevu :meshuggah:

comment_1587589
Ama, čovječe, zašto će ti domaći bendovi pored ovolikih stranih??? Msilim, valjalo bi pogledati i neke od njih, ali... Još živiš u BG, pa si ih mogao 100 puta gledati do sad. Ne razumijem.

Pa za to postoji veoma lak odgovor: Ovo je savrsena prilika za promociju nasih bendova.

• Author
comment_1587648

Cisto sumnjam da ce svaciji ukus da bude ispostovan svih 5 dana. Niti ima toliko mjesta, niti je to moguce. Razmislite malo o ovom festivalu i sa drugog aspekta:

U pitanju je open air festival, na predivnoj lokaciji zbog koje, trenutno, a ne preuvelicavam ni malo, vlada ogromno interesovanje u inostranstvu, od USA do Rusije za Castle Festival. Njima je lineup nebitan maltene, ocigledno je da se svugdje ovog ljeta nude slicni bendovi, ni manje ni vise. Dolaze zbog druzenja, zajebancije, piva, i slicno. Treba i o tome razmisliti, zamisliti malo svu tu atmosferu, zajebanciju... A sve je metal, kakav takav, od bendova, nema tehna, nema popa, nema splavara, nema hip hopera... Meni je i to dovoljno, pa sve i da mi se 1 bend na festu svidja.

• Author
comment_1587952

Uf, hvala ti, ali nije pretedent na najbolji. Po mjestu odrzavanja-jeste, po nenormalnoj publici-jeste, ali Wacken, Gods Of Metal i Graspop su neprevazidjeni po lineup-u. Hellfest je isto odlican ove godine, nema sta, ali previse ekstreman, i ne dotice power/heavy publiku skoro nikako, mozda prog pomalo... Neka budemo u prvih 5, ili cak i 10, bicemo prezadovoljni.

comment_1587958

Kada otprilike ce se znati konacan line-up??

Kada kazete uskoro jer to otprilike za 2-3 dana ili duze...

Imam par ortaka koji cekaju da vide konacan spisak, najvise zbog kinte, jer ne mogu da idu na sve sto ce biti ove godine...

Ja sam vec kupio kartu tako da mi svejedno :)

• Author
comment_1587967

Jasno. Ali, nije sve do nas. Trenutno su pregovori aktivni sa vise od 10 bendova koje bi voljeli da vidimo ovdje, ali, ne mogu svi ove godine da nastupe.

Neko bi nas ubio da zna koga smo sve morali da odbijemo, a rijec je o bas velikim imenima. Nadam se da ce se sve znati do kraja februara, kada je krajnje vrijeme da vise ne razmisljamo o lineup-u, prijedlozima, ko ce sta ce, i ostalo, bas pocinje da umara... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.