Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 202k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
comment_3036612
7 hours ago, MegaDave90 said:

Preslusao sam par puta album i meni se svidja, narocito Ghost, Forsaken, Serenity i The Devil Embraced. Ali, iskreno, nedostaju mi Host i One Second. ❤️

I meni.Vec dugo.

Ono sto mi najvise fali kod ovog benda jeste inovativnost koju su ranije umeli da uvedu u svoj rad.

comment_3036985
On 5/5/2020 at 12:01 AM, MegaDave90 said:

Preslusao sam par puta album i meni se svidja, narocito Ghost, Forsaken, Serenity i The Devil Embraced. Ali, iskreno, nedostaju mi Host i One Second. ❤️

Izuzev Ghost, meni baš ove pesme koji si naveo su najslabije, najdosadnije. Meni su favoriti Darker thoughts, Ending days, Hope dies young i Ravenghast.

Nije loš album, nekako mi je prijemčiviji i lakši za slušanje od Meduse, tome doprinosi i više clean vokala u odnosu na prethodnika. Opet, nisam baš pao na dupe ni u jednom momentu, al daleko je ovo od nekog promašaja.

Slažem se za The Plague Within, meni je to najbolji PL album u poslednjih 20 godina.

Edited by Haos sam ja

comment_3037105

Da,ja sam istrčao sa preranim zaključcima.Nije mi legao na prvo slušanje pa sam se u momentu zabrinuo(sram me je zbog toga).Ima tu dobrih stvari.Svakako mi je legla Ghosts čim se pojavila ali me je kasnije stigla Ravenghast,kao favorit za možda najbolju stvar na albumu,uz Forsaken koja mi ima neku atmosferu kao Enchantment npr.I još sigurno vredi pomenuti uvodnu Darker Thoughts za koju bih voleo da je ostala sa klin vokalima do kraja.

Edited by sinkler666