bradilko Posted November 18, 2024 Report Posted November 18, 2024 On 11/17/2024 at 2:24 PM, dimmu1 said: Razumem da se svima misljenja razlikuju ali ovo je bas 🤣 sve to što si napisao od tehničke specifikacije stoji, ali meni su i atmosfera i zvuk bolji u novom dureru. barba mi je ono, šatra. Quote
Angelystor Posted June 4 Report Posted June 4 Baš brišu patos uživo trenutno, jebanje bez safeworda. Dajte da pokrenemo neki Patreon da se presele u Evropu na stalno. Quote
chess Posted Friday at 08:00 PM Report Posted Friday at 08:00 PM Slikar na bubnjevima, savrsen zvuk i produkcija bubnjeva, kako organski sve zvuci.... Quote
HellAwaits Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago Čovek na mestu, nije istripovan, iako verujem da je svestan koliko ga cene na UG sceni. Jeste zver, jezivo brz i precizan, a umetne ponešto i mimo munjevitih 16-ki i 32-ki, u osnovi stilski drugačije. U jednom starijem intervjuu - možda i ovde spominje, nisam pogledao do kraja - izjavio je da ga pokreću uglavnom ne-metal bubnjari, npr. Dave Weckl, Benny Greb i sl. Zanimljivo, ali te likove i mnoge druge bubnjarske velikane, ako ne sviraju u baš poznatom bendu, retko koji prosečan slušalac poznaje, oduvek su u senci. Quote
chess Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Pa da, spominje jazz fusion likove dosta, oni su uticali mnogo na njega, a od metala spominje Today Is The Day i Immolation kao omiljeni bend, Alex Hernandez eru posebno sto mi je drago jer je meni Close To World Below najbolji death metal album ikad. Spominje i Swans i Neurosis, znaci ozbiljna je glava lik, cuje se i u muzici. Kaze da je politika benda da ne prave intervjue nego da pricaju kroz muziku al prihvatio je ovaj jer je kanal fokusiran na bubnjeve. Quote
HellAwaits Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Evo ga taj stari intervju iz 2009. god: https://sickdrummermagazine.com/the-drummers/death-grind/jamie-saint-merat/ Kad smo već kod bubnjara, baš su zasrali drummerworld.com. Novi vlasnici ubacili reklame i sranja čak i na forum, a što je najgore, uklonili celu sekciju s biografijama bubnjara, snimcima, tablaturama i sl. Quote
Recommended Posts