July 12, 20214 yr comment_3060326 sad sam tek skapirao da postoji i američka verzija Broadchurch-a, Gracepoint, i isto Tennant glumi samo prvu sezonu su uradili koliko vidim
July 21, 20214 yr comment_3060795 sajt za serije, strane i domaće? Državnog službenika tražim za sada, ali ako ima sajt i za strane serije super...
July 21, 20214 yr comment_3060809 mislim da na nekim od linkova koje tamo postavljaju može da se strimuje. zavisi od sajta na koji je dignuto, ali sećam se da je na nekim bilo, nisam sad već dugo ništa domaće gledao.
October 17, 20213 yr comment_3064496 Squid Game interesantan uradak, ostalo mi još par epizoda. Nije ništa novo za južnokorejske sladokusce ali je fino što je Netflix našao neku ravnotežu između komercijale i neke socijalne kritike. Nadam se da se neću predomisliti posle finala, jer malo su počeli prvoloptaški da rešavaju rasplet i organizaciju koja se nalazi iza svega...
October 18, 20213 yr comment_3064502 Dobar je meni, ima one njihove patetike malo ali je umereno, zasluzuje hajp..
January 12, 20223 yr comment_3067449 saznaš da se sprema 3. sezona Trapped jer je taj Island tako mala zemlja da pevač Solstafira radi na setu https://www.instagram.com/p/CXdH5fyoNga/?utm_medium=copy_link u svakom slučaju, može ❤️
February 17, 20223 yr comment_3068825 https://bloody-disgusting.com/tv/3703923/true-detective-season-4-it-sounds-like-hbo-has-something-in-the-works/
May 26, 20223 yr comment_3073269 The Witcher Netflix Bukvalno podcast Pricamo o seriji, a bogumi i o knjigama i video igrama. Trudio sam se da spojlujem sto manje, ali su koleginice vodile rec. 😄
May 26, 20223 yr comment_3073284 https://bloody-disgusting.com/tv/3716725/jodie-foster-will-star-in-true-detective-season-4-for-hbo/
June 19, 20223 yr comment_3074447 6 hours ago, Srbin Hamza said: http://cultofghoul.blogspot.com/2022/06/young-sheldon-tv-2017.html Kol'ko me nekako ovaj Ghoul istovremeno i nervira, a i do jaja je, fascinantno. Nekako sve vreme i jede govna, i odličan mu je blog, pa još jede i jede govna, a većinom mu i predlozi dobri, šteta što odgledam 1%. Pravi bolid profesor doktor horora, i sam liči na lika iz psiho horor trilera, ne bih se odvažio da odem s njim na pivo Ustv ne bi me čudilo da se registruje ovde da mi pošalje pm da mi kaže kako sam ja niŠtAvNi kreten jer sam napisao da je bolid, ali da to njega ne dotiče jer je iznad toga One svađe i prepucavanja sa kolegom koji je isto prske su neprocenjive. Evo i ovde posra se po It's Always Sunny a oduševljen settingom deteta genijalca u mediokritetnoj sredini, pa kaže i da se identifikuje s njim, dođe mu Young Sheldon kao terapija izgleda Edited June 19, 20223 yr by Demon Seed
June 20, 20223 yr comment_3074453 7 hours ago, Demon Seed said: oduševljen settingom deteta genijalca u mediokritetnoj sredini, pa kaže i da se identifikuje s njim, dođe mu Young Sheldon kao terapija izgleda i liči na Lavkrafta
June 20, 20223 yr comment_3074457 Videh. Konačno neka iritantna štreberčina da bude glavni lik a da nije predmet podsmeha, oduševljenje! Ali s kojom strašću se oduševljava aseksualnošću, pa još upotrebi "breeder", kakav creep
June 20, 20223 yr comment_3074458 ima Gul neki krug američkih drugara i to počinje previše da se oseća npr nekako kao da mu oni proguraju svoje oduševljenje, onda i on podlegne pa mu i komentari zaliče na američke a ta askeksualnost mu je neka nova opsesija, ko je čito posledni roman već se nazire a i u novom će biti još više a zašto, e to je zasad nepoznato po meni ovaj Sheldon može biti samo guilty pleasure a ne da se diže u nebesa serija na klimavim nogama sama ta priča "dete-genije u mediokritetskoj sredini" nema smisla, jer je gotovo nemoguće da se tako nešto desi, ali podilazi gledaocima
June 20, 20223 yr comment_3074462 42 minutes ago, Srbin Hamza said: a zašto, e to je zasad nepoznato Pa, ne iznenađuje
June 21, 20223 yr comment_3074553 Hbahahahahahaahha Asam ga ubo s ovim za pm, zamalo... Veliki pozdrav za doktor Ghoula i sikofante iz eho komore 🤗