Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2k
  • Views 218.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Bojana Maljević je postala klasična neurotična narkomanka. Privatno je jedna odurna i uobražena osoba kojoj treba samo lupati palamarom po čelu. Ovo govorim iz ličnog iskustva.

• Ovo je najbolji sitcom koji sam gledao. Nadam se da Ashton Kutcher nece da upropasti 9. sezonu, jer ipak Charlie Sheen je nezamenljiv.

• Aj ne kenjaj kad ne znas ni sta je novela... Nisam ja rekao da je serija losa, super je, al' knjiga je uvek bolja.

comment_2261921

Meni se epizoda svidela jer ima tu atmosferu koju volim.Videcemo kako ce se dalje razvijati. So far so good.

Pocetak me podsetio na 28 dana kasnije.

comment_2261965

dobra prva epizoda, al brutalno maznuta fora iz 28 dana kasnije.

Ok , nije bas da je on izmislio budjenje iz bolnickog kreveta , ali eto , to je mozda jedino sto je uzeto iz 28 dana kasnije. Sami zombiji naravno nisu uzeti iz 28 dana kasnije jer ima pregrst zombie filmova , i jos se ocekuje da se vidi kako su ovi postali zombiji. Ako ih je ugrizao besan majmun , moze se reci da je serija omaz filmu :D

Ali , ja vise mislim da "stvorenja" u 28 dana kasnije i 28 nedelja kasnije nisu klasicni zombiji. Oni su samo dobili neko besnilo gde polude , dobiju napade besa i jednostavno oce da izbaci bes na nekoj nevinoj ljudskoj osobi :D . Oni ne jedu , samo grizu i umru posle 2 nedelje od gladi i jako su brzi.

comment_2262126

Нико не коментарише прву епизоду. :bigblue:

Шта знам, стандардна зомби прича. Нит' смрди, нит' мирише. Видећемо какве су остале епизоде.

kojim danima ide na foks krajmu?

comment_2262447

Prati neko Weeds? Vidim stigli su cak do seste sezone a prva mi deluje nekako dosadnjikavo pa ne znam da li uopste da nastavljam.

bice par zapleta, valjda od druge sezone, nije dosadna serija.

Ok , nije bas da je on izmislio budjenje iz bolnickog kreveta , ali eto , to je mozda jedino sto je uzeto iz 28 dana kasnije. Sami zombiji naravno nisu uzeti iz 28 dana kasnije jer ima pregrst zombie filmova , i jos se ocekuje da se vidi kako su ovi postali zombiji. Ako ih je ugrizao besan majmun , moze se reci da je serija omaz filmu :D

Ali , ja vise mislim da "stvorenja" u 28 dana kasnije i 28 nedelja kasnije nisu klasicni zombiji. Oni su samo dobili neko besnilo gde polude , dobiju napade besa i jednostavno oce da izbaci bes na nekoj nevinoj ljudskoj osobi :D . Oni ne jedu , samo grizu i umru posle 2 nedelje od gladi i jako su brzi.

mada je serija po stripu koji nisam citao i ne znam iz koje je godine, mozda je boyle mazno iz tog stripa...

comment_2262464

Prati neko Weeds? Vidim stigli su cak do seste sezone a prva mi deluje nekako dosadnjikavo pa ne znam da li uopste da nastavljam.

Pratim ja, odgledao sam 5. sezona, cekam da se 6. zavrsi pa cu i nju. Dobra je serija kasnije, nastavljaj. :da:

comment_2262908

mada je serija po stripu koji nisam citao i ne znam iz koje je godine, mozda je boyle mazno iz tog stripa...

The Walking Dead is a monthly black and white American comic book series published by Image Comics beginning in 2003.

28 days later 2002.

comment_2262930

Ја сам са стрипзоне јуче скинуо 15-ак бројева стрипа и почео са читањем.

90% прве епизоде преузето из стрипа.