Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 151.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1 month later...
comment_2664221

@oak: boli te kurac, imash u skrobleru za sve prijatelje, ne samo 5-6 ili koliko je vec bilo ranije.

nije toliko dramatichna promena, navici cemo se svi za brzo. jedino shto su sve uvecali, kao shto su i do sad radili kad su menjali neshto. gore je bilo kad su promenili profilne stranice, u svakom sluchaju.

comment_2664228

Pa evo i ja sam sad počeo preko skroblera, ali ipak sam se navikao ovamo, pošto nemam puno prijatelja pa mi uvek stanu svi koji trenutno slušaju u tih 5-6.

Bolje da su promenili boju ovih slova gore, plava skroz odskače.

comment_2664268

ja sam dovoljno kopao nekako sam dosao do zasicenja, otkrijem jedan bend na mesec dana, uglavnom sve sto je donekle sveze slusaju vec ovi prijatelji na lastfm sto ih imam. a i nikad kod njih ne otkrijem bog zna sta, uglavnom sopstvenom mukom sa related artists iskopavam neke bendove.

comment_2664269

ja ne kapiram. nije da je fejs pa da biraš, nego last fm.

na lastu sve rikvestove prihvatam. realno, nalete likovi od kojih možeš svašta nešto zanimljivo da iskopaš.

pa kopam ja svakako, za to mi nije potrebno da je na friend listi, odem na stranicu benda pa čitam komentare pa tako random upadnem kod nekoga, mada više mi znači "similar bands" na profilu benda.

comment_2664285

ja obrisao stari nalog i pre neki dan otvorio novi na kojem ne želim da imam prijatelje

mislio sam da mi ne treba profil kad su ugasili radio, al kurac, svaki dan mi treba da pogledam nešto na sajtu, nisu mi dovoljne Arhive

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.