Jump to content

Reprezentacije


El Karnisero

Recommended Posts

nije nam prvi put da nas je sudija zajebao...nas je vise zajebalo to sto nemamo igru,nemamo napad...sutnes loptu napred,pa ako kacar i donekle sulejmani urade nsto,uradili su...nema ko da ih poveze,onaj nas nesrecni spic se zavukao u njihovu gomilu i drka...covek nikako da pobegne od njihove odbrane,k'o da on njih cuva...nema ko da rasiri igru,tacnije nema nikog na bokovima,jos tacnije,ima ih na bokovima,al ko da ih nema...tosic veze nema,fejsa je bogalj,smiljanic glumi kapitena...i onaj nas nestretnik sto je hteo da ubije coveka,prajsles...

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Vidljivo iz aviona! Ciganin pusti jos 20 metara da prodju pa kad vide da ne mogu da daju gol e onda ajmo faul.

a nasi...nema zavrsnice..ko da se prvi put vide pa ne znaju sta i kako da odigraju!

 

EDIT: hehe pretece me covek i lepo sve napisa :D :D :D

Edited by Ozziris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dali smo jedan (slučajan) gol i imali niti jednu šansu na čitavom prvenstvu... Najbolje što smo mogli izvući iz ove utakmice je bio X. Stoga, kakav god da je sudija, Krčamarević je apsolutno kriv za igru. Svi su nas na presing kidali, jer ovaj nije razradio kretnju igrača. Pošto se nema kome dodati lopta, onda se ispucava napred ne bi li neko od džinova u našem napadu nadskočio odbrambene igrače ostalih timova - kompletna igra i maestralna taktika se svodila na ispucavanja lopte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igralo se klasično ziheraški, preskakanje sredine terena. Ne znam ni zašto imamo igrače na sredini, jednostavno postavimo 5-0-5 i tako igramo, ionako ona tri jadnika u veznom redu koji ne povezuje ama baš ništa i ne korsitimo ni za šta. Nemamo klasičnog špica, pa dobro, to jeste problem, ali se onda lopta ne napucava, onda je držiš na zemlji jer su očito svi viši od nas u napadu. Koliko je samo lopti završilo u autu pokušavajući da se proigra neko od krila... A i ako urade nešto, kome da centriraju? Ma taktika i Krčmarević sa njom zaslužuju jednu reciklažu.

 

Jebi ga, dok god bata-Đora i dalje žari i pali našim fudbalom ovako će nam i biti. Uvek imamo dobro igrače koji kada se okupe mogu lako da izgube i od Azerbejdžana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bata djora je pionir najglupljih taktika u fudbalu ikada...protiv rusa kada smo gubili 1-0,covek je izbacio drulica i kezmana,a uveo krstajica i stankovica...svedjani nas unistise u odbrani,onaj prvi gol je tragedija,ono ni na pes-u nema...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...