Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Meni tu često prekida i traži da se registrujem tj platim. Moram ponovo da otvorim pa gledam par sekundi dok opet ne prekine i tako u krug...

• Replies 8k
  • Views 387.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Odprilike ovo:  

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kum je izneo cinjenicu po kojoj ti nemas pravo da seres o igracima koji seru protiv srba,a to je da navijas za klub ciji je trener javno podrzao primanje Kosova u UEFU i samim tim priznao nezavisnost

za sport mi se to nikad ne desava, samo za one filmske kanale! a secka jer je potrbna veza brza od 1megabita.

a mozete i ovde:

http://www.fromsport.com/

izvinjavam se..izgleda da je izvor isti :(

Edited by Ozziris

Propustam veceras fudbal posle nekoliko meseci, nadam se da ce nasi momci to znati da cene :).

jebote,posle bombardovanja smo mogli da gledamo prenose raznih sportova...to ti je kada se spoje italijanski cigani i srpski tijanici i karadzici...negde sam procitao da ce ova godina biti k'o 93ca...to je valjda za nas koji smo imali malo godina tada,pa se ne secamo...ovo je novi program vlade srbije..."retrospektiva u 93cu,da se ljudi sete dobrih vremena"...

Nemoj pobratime, k'o Boga te molim. Mani se velikih očekivanja.

Nego, videste li šta uradiše Azerbejdžan i Farska Ostrva :haha:

Ne ocekujem nista.Iskreno,ne bi me cudilo da izvucemo dobar rezultat,cudan smo mi narod,ali nakon bledih izdanja i ocajne atmosfere zaista nemam nikakva ocekivanja.

Нема шта, сви данас играју фудбал. :haha: И нас би одвалили у овој ситуацији. Јбг, упркос свему, надам се макар боду. Кад смо се ложили годинама, дај да се ложимо и овај пут. :bigblue:

ja sam odigrao na nas...kvota 4,65...a odigrao sam i na kipar...kvota 7,40...idemooooooooo...

Кад смо се ложили годинама, дај да се ложимо и овај пут. :bigblue:

Tu diskusije nema,navijace se kao i uvek.Kakva god da je situacija,to su nasi momci i nasa reprezentacija.Ali samo treba biti realan.Zabari su teski kurton,ali mi smo u ovom momentu jos veci kurton.

Наравно, репрезентација увек, али ми притисак увек скочи кад видим ретардираног Пижона. На крају ћу да му покуцам на врата са 20 кила динамита и да се детонирам заједно са тим говнаром (исти рецепт применити и за Толета и лопове из савеза).

Mrdja u napadu :(.

bolji je 5 puta od lazovica i zigica...cekaj da covek odigra...

Качар у вези...Рајковић у одбрани. :angry:

to nije lose...kacar je dobar,a rajkovic je solidan,dobar u skoku,snazan...

Edited by Trne-svetska mega faca

Је л' зна Стојковић да је крив што су га тукли?

makar nece braniti...djuka je dobar golman,rece mi drugar koji je igrao sa njim u hajduku...tako da mu verujem...nisam imao prilike da gledam puno puta djuricica...

хахаха

Ладно су отишли тамо да би му претили... Мада то може имати позитиван ефекат, тј. да ће неко други бранити уместо тог киксера невиђеног...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.