Yesterday at 05:16 PM1 day comment_3121984 24 minutes ago, Grobodan said:Strava album samo Lelek pumpanjeNajboji bend, a? Report
Yesterday at 05:30 PM1 day comment_3121991 do jaja albumnema smaranja i glupih vrištećih tonova, samo mast Report
Yesterday at 05:39 PM1 day comment_3121992 Kakav brocore lol, ovo je bukvalno vezivanje svakog lelekcore benda žicom oko vrata da ne pomisle da isprde svoj mediocre materijal dok kraljevi vladajuNije masterpiece i sigurno nas čeka shitload hvalospeva od strane novijih fanova i riba sa jane doe tetovažama ali je lagan 8/10 sa tendencijom ka 9Back to the basics ali ima dovoljno zanimljivosti da posrame sve svoje učenike i mnoge ostale pride A opet mi najslabiji još od No Heroes, jebiga pričamo o momumentu od benda Report
Yesterday at 05:46 PM1 day comment_3121994 No offense, ja sam fan većine tih stvari ali svi te integritiji, black breathovi a kamoli ovi novi tetovirani kačketaši su treća liga naspram convergea Report
Yesterday at 06:42 PM1 day comment_3122000 Slazem se za tetovirane kacketase da su treca liga za Converge, ali ovo im je najgori album, sem sto nisam slusao ono sa chelsea wolfe..Sramota za Kurta izbaci ovako basic rifove.. Report
23 hours ago23 hr comment_3122006 Kurt je najvise podbacio, mozda i sa namerom, vide da klinci vole nabadacke rifove i da je to najjace lozenje i da je aktuelno pa otisli namerno u taj smer, sto je ok legitimno al meni onda vise nije to to, sad su postali ono najgore - kopiraju aktuelne bendove njihove derivate kojima su bas oni inspiracija, to je najtuznije. Report
22 hours ago22 hr comment_3122007 Kakvo kopiranje, ovo je za njih ono što je bio The Hunter za Mastodon, direktniji, svedeniji album koji puca odmah po glavudži, bez uzimanja talaca. Jedino ovaj uvodni rif na Bad Faith podseća na Hatebreed ali šta ima veze kad je dobar. Ja mislim da je ideja bila da se u ovoj ogoljenoj, pankerskoj, pa na momente i grajnderskoj varijanti pokaže novajlijama kako se to radi i da se stavi tačka na tu priču, da svi ostali albumi ovog tipa budu drugorazredni. Kao što rekoh iznad - back to the basics. Ko je došao da čuje neke mnogo progresivne rifove nije to nikad ni bilo glavno jelo ovde. Kao što rekoh, nije ovo ni meni omiljeni Converge album, ali je demonstracija sile u ovom rudimentarnijem domenu. A opet, daleko da je ravna linija album ili nešto slično.Make me forget you mi se trenutno izdvojila kao najveći hit, odudara malo od riljanja i baš je ukusna. Report
13 hours ago13 hr comment_3122010 9 hours ago, chess said:Kurt je najvise podbacio, mozda i sa namerom, vide da klinci vole nabadacke rifove i da je to najjace lozenje i da je aktuelno pa otisli namerno u taj smer, sto je ok legitimno al meni onda vise nije to to, sad su postali ono najgore - kopiraju aktuelne bendove njihove derivate kojima su bas oni inspiracija, to je najtuznije.cekamo da svaka recenzija koristi termin "zrelo" umesto dosadno dajte riffove gde zvuci kao da gitarista pada niz stepenice dok svira Report
13 hours ago13 hr comment_3122011 8 hours ago, Haos sam ja said:Kakvo kopiranje, ovo je za njih ono što je bio The Hunter za Mastodon, direktniji, svedeniji album koji puca odmah po glavudži, bez uzimanja talaca. Jedino ovaj uvodni rif na Bad Faith podseća na Hatebreed ali šta ima veze kad je dobar. Ja mislim da je ideja bila da se u ovoj ogoljenoj, pankerskoj, pa na momente i grajnderskoj varijanti pokaže novajlijama kako se to radi i da se stavi tačka na tu priču, da svi ostali albumi ovog tipa budu drugorazredni. Kao što rekoh iznad - back to the basics. Ko je došao da čuje neke mnogo progresivne rifove nije to nikad ni bilo glavno jelo ovde. Kao što rekoh, nije ovo ni meni omiljeni Converge album, ali je demonstracija sile u ovom rudimentarnijem domenu. A opet, daleko da je ravna linija album ili nešto slično.Make me forget you mi se trenutno izdvojila kao najveći hit, odudara malo od riljanja i baš je ukusna.The Hunter je u top 3 najkreativnijih Mastodon albuma. dosta hitova i isto toliko cudnih pesama. prava svastara. nema veze sa ovim dumbed-down pristupom. Report
13 hours ago13 hr comment_3122012 kad čovek čita ove komentare pomislio bi da će da čuje Destroy Everything fazon kad pusti, a ne prepoznatljivi Converge od prve sekunde ne vidim po čemu je ovo više "dumbed down" od recimo No Heroes koji je isto bio ovako hitičan i jednostavan u poređenju sa ranijimokrenite te kačkete naopako ponekad, nije sramota zabaviti se Report
13 hours ago13 hr comment_3122013 2 minutes ago, Talvi said:okrenite te kačkete naopako ponekad, nije sramota zabaviti seovo je protiv svega u sta verujem Report
13 hours ago13 hr comment_3122016 Just now, Baal said:meni je vrh album, kidanje od početka do kraja. matori ste. Report
10 hours ago10 hr comment_3122020 Kako progresivni rifovi nisu bili glavno jelo, oni su oduvek najprogresivniji bend u zanru..Destroy everything je hiticna za razliku od ovih sa albuma.. Report
10 hours ago10 hr comment_3122021 Pa i dalje su među metalkor bratijom, ali nije to sad ne znam šta nikad bilo. Nije mi glavna asocijacija na njih progresivnost. Meni je u redu da se nekom album ne sviđa, svi smo različiti, ali su mi smešne ove insinuacije da su kao izgubili identitet ili ne znam šta, Converge ploča 1/1, povratak korenima. Nisu oni isplivali iz progresije nego iz, u principu, metalski agresivnog panka. Report
10 hours ago10 hr comment_3122022 u to imehttps://convergecult.bandcamp.com/track/whatever-i-do-negative-approach-cover Report