Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.4k
  • Views 368.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kojih bre pičaka bre pa dokle više   daj neke slike da vidimo ko su te     video sam te uživo, imaš stomačinu, masnu kosu i 150 cm visine i klasičan pogled pogublenog metalca KOJE PIČKE BRE DOKL

• MissionVao
    MissionVao

Imate srece sto je Uskrs a ja sam veliki vernik Jos Zen da okaci pa da dovrsimo offtopic? Ko ne kapira da se zezam nije zasluzio da gleda slike

• Antikristina
    Antikristina

Е'о и мене. Ја гледам и се само смешкам јер сам много ружна кад дакфејсујем.

comment_1621794
ovaj sisus mi lici na chuck schuldinera

Sa ovih slika Sisus je original Gitarista Andromede... - http://www.andromedaonline.com/bilder/Gallery/andr95.jpg

Moja kosa raste vec nekih 3 decenije,i porasla je dovoljno,kad se gleda od-pozadi prekriva ramena.Dosta je gusta,kad se osusi sva se uvija i prevtvori u neke talase :-)

Iz iskustva znam i to ovdje kazem : NIVEA je toplo preporucljiva. :opusteno:

Onda,vrlo je bitno pranje kose.Bitno je izmasirati korjen kose svaki put kad je perete,znachi laganom masazom krenuti od vrha prema dolje.I najbolja pozicija za pranje je da se kosa zabaci pozadi.

Meni je frizer (kod kojeg ne znam kad sam bio zadnji put) preporucio da mijenjam sampone svaki put kad potrosim postojeci,ne bi li tako naisao na onaj koji mi odgovara.Ali prirodni samponi su prirodni.

I naravno kosu treba ostaviti da se susi sto prirodnije,bez przenja sa fenom.

Ja kosu perem 1 put nedeljno,nekad se to i ooduzi zavisno od situacije.

comment_1621828
Sa ovih slika Sisus je original Gitarista Andromede... - http://www.andromedaonline.com/bilder/Gallery/andr95.jpg

Meni Sisus ne lici na Johana ni malo.

812877489_l.jpg

390626655_l.jpg

Johan bas ima specificnu facu, baby face sa izrazenom bradom :lol: tesko ga je pomesati sa nekim.

A eto on ima bas extra kosu njega sam zaboravila da spomenem ovde :meshuggah:

comment_1621841
I jos jedna stvar. Muskarci nasledjuju kosu od dede po materi, tako da, ako vam je deda celav, sorry guys.

He,cudna teorija o autosomno-dominantnom nasledjivanju :D

Evo, ekskluziva. :)

l_dadc8ba5bb70171f33ce837a52127edf.jpg

Haha,ladno od subote slika :):pivopije:

Ha ha, pa htedo da ti prokomentarisem izraz lica! Ne delujes mi kao da si pevao neki speed metal! :D

:)

Taj izraz na licu + pivo u ruci + takav pogled - vise lici k'o da peva neku kafansku pesmu :) :) :)

• Author
comment_1621940
Rodmanov mali, sta?

Ha ha, ladno nisam izvalio kad sam postavljao sliku da podseca na Rodmana, ha ha, dobra fora! :D

Taj izraz na licu + pivo u ruci + takav pogled - vise lici k'o da peva neku kafansku pesmu :):):)

Bas to! :pivopije:

zamisli nadjes njenu dlaku u hrani!

Pre ces da bude: zamisli nadjes hranu u njenoj dlaci, he he! :D

Edited by ....

comment_1621981
Meni Sisus ne lici na Johana ni malo.

Ni meni. :)

Taj izraz na licu + pivo u ruci + takav pogled - vise lici k'o da peva neku kafansku pesmu :) :) :)

Dobro znas da tu nisam pevao vec najavio pesmu recima: "Ova pesma je posvecena svim sisatim ribama", a to sto si ti najvise tada skakao, tvoj je problem. :P

comment_1621996

Verovatno je ovako nesto nepopularno reci na metal forumu, ali nema bolje frizure od no-zure!

Bold man's child fazon...

Vec par godina se sisam na keca i to mi je jedan od pametnijih poteza u zivotu - najbrza, najekonomicnija, najhigijenskija opcija.

Jedino mozemo diskutovati o estetskoj dimenziji problema, mada, u stvari, ni o tome ne mozemo jer se i na tom polju sve svodi na razlike/slicnosti u ukusima...

Edited by Derek Trotter

comment_1622005
Dobro znas da tu nisam pevao vec najavio pesmu recima: "Ova pesma je posvecena svim sisatim ribama", a to sto si ti najvise tada skakao, tvoj je problem. :P

Ja skakao?

Mozda po rakiju,al' ovako - ne secam se.. :bigblue:

Ma znam ja sta si ti pevao,al' kazem da na toj slici izgledas sasvim drugacije :mhihi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.