Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ja imam veliki bendzamin <3

i aloju <3

i tako jos nekih cvecki kojima ne znam ime, keva zaludjenik...

• Replies 465
  • Views 24.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

gajim dracene u sobi, prva me je već prerasla :mrgreen:

to su mi kućni ljubimci. osim mačke. i ribica.

najlepša sobna biljka

ne razumem se u te cvetajuće :icon_ne:

Sanjala sam biljku mesozderku i jela je cips. A bila je kamuflirana u neke bele cvetice :)

Jednom sam pokusala da zapatim to, inace. Jako su mi zanimljive, ali nsiam bila uspesna crkla je. Al to je glupost, sve sto su moji doneli iz Holadnije je umrlo na nasoj terasi.

Ja sam jedno od retkih zenskih bica koje ne vole cvece... ali uopste. Zato moja mama gaji sta stigne, evo skoro smo dovlacile neke begonije :rolleyes:

лако сте га довукли ако бег'оније

A zemlja za cvece? A saksije? A tecno djubrivo? Zene su to, ne ide se nikad samo po cvece... :)

Edited by amy_mccoy

"бег'o није" - није бјеж'о, мила Лидијо... ;)

Au jbt Axeanosilas, al' si pocrneo :)

Ја то због тебе, знам да волиш. ;)

Него, тренутно се бринем о некаквој палми, нешто је била оболела али је сад ОК, храним је и поливам.

Meni uvenula sumska biljka :( Ej, sumska. Sve sto joj treba je mrak i vlaga a dobila je oba :) antitalenat sam...

Zato mi novogodisnja jelka pusta nove grane na terasi :zuba:

• 9 months later...

Gajs... aj nid help...

Imam ono sranjce, onu lucky piramidicu od baNbusa, koja sad počinje da se suši... na neku foru joj, pored svakodnevnog kevinog zalivanja, žute jedan po jedan onaj štapić..

Šta da radim? :(

Meni uvenula sumska biljka :( Ej, sumska. Sve sto joj treba je mrak i vlaga a dobila je oba :) antitalenat sam...

Sta ja da kazem na temu antitalenta - OSUSIO mi se kaktus... Ne znam sta sam pogresno uradila.

Ovaj koji sad imam se ne susi, ali je sav iskrivljen, jadnicak... :sad:

153tc1s.jpg

Ne znam sta da mu radim, sam se vremenom tako nakrivio, u pocetku je bio normalan, i stalno ga okrecem prema svetlu (tj. od svetla) da ga povuce, ali nema sanse. :cry:

Pustajte im klasicnu muziku i mislite samo pozitivno.

Pa, ova gore je napisala dai ma neko ''sranjce'', to je prilicno negativno razmisljanje, drage moje.

Da, vredi.

Ja volim moj iskrivljeni kaktus, i ne govorim ruzne reci o njemu - ne znam zasto mu se ono dogadja.

Koji savet imas za mene?

:zeleni:

Ne ide mi ministarsko mesto sa krivim kaktusom :)

Pustaj Vivaldija i citaj neke romanticare :da:

Npr. njihove bajke, posebno od Georg Philipp Friedrich Freiherr von Hardenberg-a, poznatijeg kao Novalis, jer su jako zivopisne.

U sebi ili naglas, da me i on cuje? :) A jel mogu nekog francuskog romanticara? Dve muve jednim udarcem - i ucim za faks i ispravljam kaktus. A za Vivaldija nece biti problema. :da:

U sebi ili naglas, da me i on cuje? :) A jel mogu nekog francuskog romanticara? Dve muve jednim udarcem - i ucim za faks i ispravljam kaktus. A za Vivaldija nece biti problema. :da:

moze i francuska naravno. A mozes da citas i u sebi ako imas sposobnost da se i tako obratis bicu kao sto je biljka.

Nema na cemu, draga moja. :)

gay mode: locked.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.