Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2843735

Odlican mi je Frikomov fantazija Svarcvald. Bila sam skepticna ali je to u stvari sladoled cokolada vanila, nije vodenast vec kremast a visnje nisu kandirane i ima neki preliv kog nema previse i nije presladak.

Jel probao neko onja icebox? Uvek me mami kod treninga mi je a kao necu pre a posle ogladnim svetski pa mi nije do sladoleda vec do cevapa :haha:

• Replies 2.7k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• siguran sam da žena koja je rodila Hefesta ni ostale stvari ne radi dobro

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Kako si mogao u mene da sumnjas. Zenu kada biras to je na vrhu liste.Zlatno pravilo.   Ti nisi siguran ni za koga navijas.  

• Генеральный
    Генеральный

петком увече само Јуметалов Олвејз алоун са укусом чемера

comment_2843777

Moritz je najbolji sladoled koji cete pojesti u Srbiji. Tacno osetis ukus onoga sto si dobio, teksturu i ostalo. Najbolju vanilu sam upravo probao u Moritzu. Kao i limun - nana kombinaciju. Jeste skup, ali ako hoces da jedes vec sladoled, bolje pojedi dve kugle dobrog, nego pola kile nekog proseka. Nemoj da slusate ove sto hejtuju i koji su navikli na klasicne kremaste koji se godinama vuku kod nas. Obavezno probajte, svakom preporucujem.

comment_2843836

Moja kupovina sladoleda u pmsu

Prodavacica: koji cete sladoled?

ja: sta vam je preslatko, sa cokoladom, karamelom, keksom i tako tim gadostima.

Prodavacica me cudno gleda, kapira i smeje se i daje mi neki frikomov milka sa keksom i cokoladom bez karamele doduse, a sve to sam zacinila toto keksom :haha:

Slatko do dijabeticnosti...

comment_2843866

Moritz je najbolji sladoled koji cete pojesti u Srbiji. Tacno osetis ukus onoga sto si dobio, teksturu i ostalo. Najbolju vanilu sam upravo probao u Moritzu. Kao i limun - nana kombinaciju. Jeste skup, ali ako hoces da jedes vec sladoled, bolje pojedi dve kugle dobrog, nego pola kile nekog proseka. Nemoj da slusate ove sto hejtuju i koji su navikli na klasicne kremaste koji se godinama vuku kod nas. Obavezno probajte, svakom preporucujem.

Da se ne lažemo, svi se pale na Moritz samo zbog cene i zbog toga što su čuli da je to nešto ekskluzivno. :D

To je samo sladoled... Isto kao i kada neko naručuje najskuplje pivo. Koliko god neko pivo bilo skupo ili fancy, to je ipak jebeno, sirotinjsko pivo. Naruči viski ili skupo vino, šmekeru. ;)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.