Posted April 27, 200223 yr comment_48303 koji su vam omiljeni Tribute-s?? meni naravno "King Diamond tribute" i "Church of Devil" a: a: a: a:
April 28, 200223 yr comment_48405 Uh, tribjuti sa Magna Carta-e razvaljuju. Svi su mi omiljeni A od ne-magninih volim "to Judas Priest" i naravno "Voices - A tribute to Dream Theater"
April 28, 200223 yr comment_48434 Oba "Slatanic Slaughtera" za Slayer su odlicna.Da li neko zna gde mogu naci neki Motorhead-ov tribute?
April 28, 200223 yr comment_48453 upravo tako hail naravno i meni se vise svidja "old metal",jer cini se da ovo novo ima prevelik uticaj mtv-a.itd
April 28, 200223 yr comment_48481 Ja od tribute albuma imam samo "A Tribute To the Beast". dakle, Iron Maiden tribute! Sad treba Rajderica (mnogo ti hvala!) da mi posalje (tj. vec je poslao) jos jedan Maiden tribute - "Children of the Damned". King ko sve ima na tribute to King Diamond!?
April 28, 200223 yr comment_48543 Ja imam tribute to Accept, Scorpions, Iron Maiden (made in tribute) Helloween i Black Sabbath. Iako je bilo pljuvanja po njemu, najbolji od ovih mi je Keepers of Jericho
April 28, 200223 yr comment_48678 Najomiljeniji su mi Keepers Of Jericho (Helloween) i Tribute To The Beast (Maiden)
September 18, 200222 yr comment_94836 Tribute to HELLOWEEN.DEFINITIVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoce li se neko vec jednom setiti da obradi "WEE BURN" i "FALLING HIGHER"????????????? :x :x :x :x
October 24, 200222 yr comment_108637 ja upravo skidam "Morbid Angel Tribute - Tyrans From the Abyss". Za sada sam skinuo obrade od Vader-a i Zyklon-a i mogu reći da su odlične! a: a: jedva čekam ostatak tribute-a da učitam!
October 24, 200222 yr comment_108639 ja upravo skidam \"Morbid Angel Tribute - Tyrans From the Abyss\". Za sada sam skinuo obrade od Vader-a i Zyklon-a i mogu re
October 24, 200222 yr comment_108649 Jessssssssssssssss nisam znao da ima tribut album za M.Angel uhh to mora da se nabavi mogu da zamislim kako je loodilo.Koje su sve pesme obradjene???I koji je bend obradio Eyes To See???A ja kuci imam tribute to Slayer-Slaytanic sloughters i on mi je najbolji ),jer nemam ni jedan drugi. kao što rekoh skinuo sam samo vader i Zyklon, pa javiću ti kad ih skinem sve ili saznam spisak a: a:
October 24, 200222 yr comment_108684 Ne znam sad stvarno koji mi je najbolji,ali najgori je Industrial tributa to Metallica.Od creeping deatha mi se povracalo,toliko je los bio.
October 24, 200222 yr comment_108805 Ja od tribute albuma imam samo "A Tribute To the Beast". dakle, Iron Maiden tribute! Ubjedljivo najjaci tribute koji imam je bas taj! Cradle su me odusevili, a bogami i RAGE! I Children of Bodom! I svi drugi...
October 25, 200222 yr comment_108998 Tribute to HELLOWEEN.DEFINITIVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hoce li se neko vec jednom setiti da obradi "WEE BURN" i "FALLING HIGHER"????????????? :x :x :x :x a ne... to je bez Hansena...
October 25, 200222 yr comment_109031 "]Tribute to HELLOWEEN.DEFINITIVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hoce li se neko vec jednom setiti da obradi "WEE BURN" i "FALLING HIGHER"????????????? :x :x :x :x a ne... to je bez Hansena... SO FUCKING WHAT???????????????????
October 26, 200222 yr comment_109212 "]Tribute to HELLOWEEN.DEFINITIVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hoce li se neko vec jednom setiti da obradi "WEE BURN" i "FALLING HIGHER"????????????? :x :x :x :x a ne... to je bez Hansena... SO FUCKING WHAT??????????????????? zato sto je Helloween Hansen... smatram da helloween ima (manje-vise) dobrih pesama i posle njega, al' eto cisto da se malo jebeni weikath spusti na zemlju...
October 26, 200222 yr comment_109224 "] "]Tribute to HELLOWEEN.DEFINITIVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hoce li se neko vec jednom setiti da obradi "WEE BURN" i "FALLING HIGHER"????????????? :x :x :x :x a ne... to je bez Hansena... SO FUCKING WHAT??????????????????? zato sto je Helloween Hansen... smatram da helloween ima (manje-vise) dobrih pesama i posle njega, al' eto cisto da se malo jebeni weikath spusti na zemlju... Slazem se da Weikath mnogo kenja.Ali neka se obrade pesme i posle Hansena.Sad da li je Helloween Hansen ili nije,sasvim je nepotrebno i glupo o tome diskutovati.Stvar je ukusa.
October 27, 200222 yr comment_109550 Slazem se da Weikath mnogo kenja.Ali neka se obrade pesme i posle Hansena.Sad da li je Helloween Hansen ili nije,sasvim je nepotrebno i glupo o tome diskutovati.Stvar je ukusa. agree...