Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.2k
  • Views 217k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pre samo par dana je sedam bendova, poštujući satnicu, omogućilo ljudima da stignu na noćni prevoz. Da te podsetim, pošto ti ne ide - Insurrection Fest. Beše Negura Bunget krenula sa petnaest minuta z

• @Danilo & Matija, zao mi je sto na pravi nacin niste razumeli moju dobronamernu kritiku, hvala svim ljudima koji su me razumeli i podrzali me.

• Koliko me secanje sluzi Voivod je radio puno recenzija Consecration koncerata , promovisao vas po blogovima (tako sam i cuo za vas) i vi mu vracate tako sto ga pljujete i prozivate ovde bez razloga a

• Author
comment_2320918

haha pa Vranjkovic ima dovoljno godina i znanja/umeca da zna da ugasi svoj ego za potrebe pesme i aranzmana. to je nesto sto se uci i stice godinama. nije on bezveze rekao "voleo bih da sviram u tvom bendu", sa druge strane ima svoj u kome je postavljen kao alfa. mozda bude gostovao na albumu, u principu maj mesec je planiran za snimanje novih stvari

comment_2321526

Dakle, kao što rekoh juče, live EP pod imenom Consecration in the Temple of the Smoke je dostupan kroz Prog Sphere kao digital download i možete skinuti isti sa SoundCloud-a. Ispod su coveri i link, pa ko voli da čuje 20-minutne "space drone sline" zna šta mu je činiti.

5531476331_876f6dd6e2.jpg

5532060376_bf7a378a7d.jpg

Artwork je uradio Påhl Sundström, grafički dizajner i gitarista švedskog benda Klotet, koji je radio i covere za dosadašnje Progstravaganza kompilacije.

LINK

comment_2321763

pa znas kako uglavnom izdanja imaju negde neku cifru da oznace da je prvo izdanje tipa prog sphere records 001 ili tako nesto slicno. (#01, psr1)

u svakom slucaju ocekujem da ces izdati jos neki domaci obskuritet preko svojeg sajta. a mogu i komsije da padnu. ;)

comment_2321767

Ah to, pa već sam ga zaveo pod PSDR01 - ovo DR mu dođe digital release :D

Biće sigurno još, a nadam se da ću moći da ostvarim i dalju saradnju sa Consima i Totsima, pa da padne i neko fizičko izdanje :) Možda bude nešto preko okeana uskoro :bigblue:

comment_2321981

Haha, taj opis je kult! :D Nego, je l' imaš ti još pristup profilu na last.fm-u? Rekoše mi da si im ti napravio profil tamo.

Inače, evo i recenzije:

http://www.prog-sphere.com/2011/03/17/consecration-temple-of-the-smoke-big-band-consecration-in-the-temple-of-the-smoke-ep-2011-psdr01/

Edited by AstralliS