Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 177.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jao, ne mogu. Iskljucujem se. Ako govnjivi japanski rpg-ovi sa idiotski jedno-dimenzionalnim likovima poput Clouda i Sephirotha ulaze u ozbiljnu diskusiju kao pandani jednom Witcheru i Planescape-u ja

• PC ima bolje igre.

• Taj menadzer je najdosadnija igra ikad...

comment_2561857

Napokon sam prešao Peace walker, ja ne mogu da verujem kako me Kojima iznenadjuje čak i tamo gde mislim da nema šanse da napravi remekdelo. Ima svoje mane, ali genijalna igra.

comment_2563665

Video sam gameplay i deluje dosta dobro, naravno samo treba da se ispravi gomila bagova, ali s obzirom kakvu je popularnost stekao mod, mislim da ce to brzo srediti. Jako mi se svidja nelineranost, i to skupljanje svega i svacega kako bi preziveli.

comment_2564634

sad vidim.

http://kodabar.blogs...rma-2-free.html

You cannot run DayZ with a pirate version of Operation Arrowhead or Combined Ops!

(Nice big colourful letters for the people who keep trying to use the pirate version and then asking for my help when they get a "Wrong CD Key" error. You will never, I repeat, never be able to play on the official servers with a pirated version.)

haha x) pa jebiga onda, ne igram dok ne izidje dzabe verzija..

Edited by рогозуб

comment_2564675

Samo bih voleo da kada izadje standalone, da svet ne bude ogranicen na 50 igraca po serveru... Prevelik svet, premalo igraca realno. Trebali bi se organizovati klanovi, bande, frakcije, to je ono sto post apokalipticne igre najbolje iznose :D

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_2583573

Дајте предлог за неку игрицу, небитан жанр, небитно из које године, али да је добра и, што је још битније, не заузима много места на харду, јер сам баш танак са слободним простором. :haha:

У принципу, капирам да би најбољи био неки фини култ из средине прве деценије овог века.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.