Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2008.07.05 *SKC, Beograd* Evergrey

Featured Replies

Ćuti bre, ti će me čuješ kako pevam još malo, kad budu svirke u Surdlicu i Han, ako se ovi moji nakane da skinu pesme.

Hahahaha... Koji to tvoji? Svaka čast tvom burazeru, ali mislim... nemoj da se lažemo. Haha. :lol:

Edited by AstralliS

• Replies 766
  • Views 68.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Shamandalie je ljubomorna zato sto nije bila najlepsha devojka na koncertu :)

Немој бити толико самокритичан, чим је она тебе додала на МСН листу, ту нису чиста посла.

ahhahahahhahahahahahhahahahaha

volim yum :wub:

:da::):):)

ahhahahaha

hahahahhahahahahahahha

hahaha

hahahahahhahahha

Odoh ja za Bg, da ne zakasnim na bus. Ali i dalje umirem od smeha, rofl

:) :)

Odoh ja za Bg, da ne zakasnim na bus. Ali i dalje umirem od smeha, rofl

:) :)

Aj srećan put. :pivopije:

...

Edited by Minita

Boli Minu kurac,ode ona za njima u Tolmin sinoc...bice veselo. ;)

Ma kako da ne. Ovo je tek smesno i najsmesnije sto sam procitala.

Hahahaha... Koji to tvoji? Svaka čast tvom burazeru, ali mislim... nemoj da se lažemo. Haha. :lol:

Oni su iz Hana, tako da nemoj da brineš. Možda Surdulica i ne bude predviđena za svirku, bolja publika je u Hanu.

Oni su iz Hana, tako da nemoj da brineš. Možda Surdulica i ne bude predviđena za svirku, bolja publika je u Hanu.

Koji su bre ti? I kakva bolja publika u Hanu? Si ti normalan?

U Hanu ima više metalaca nego u Surdulici. E sad, možda među klincima ima nekih novih, al' videćemo. Već kad budemo krenuli sa Motorima, čuće se kakvo je raspoloženje publike.

Gresis, marketing sve potre.

Nisi bio prošle godine ispred kina, odlična svirka i dobra poseta, kontam da je procirkulisalo negde oko 300 ljudi. Najbolji momenat večeri deo iz "As I Am" (Dream Theater).

Bio sam tad u Beogradu, al' sam video snimak. E sad, pitanje je, zašto Theorica Eclipsys nije svirala ceo As I Am? Odgovor - zato što im pevač, moj drug iz osnovne, ne zna engleski. Videćemo, ako se zakaže svirka u Surdulici, ja očekujem da bude malo ljudi koji će da se prime na Breaking the Law, ili Paranoid. No, ja i ulazim u taj projekat da bi se svirale te pesme.

Edited by Prince of Darkness

Ma jok bre, ovo su isključivo obrade, i to ne preterano zahtevne ni za sviranje, ni za pevanje.

A i za ovo treba da zahvalim vama, koji ste mi rekli kako da vežbam pevanje. :pivopije:

Edited by Prince of Darkness

Bio sam tad u Beogradu, al' sam video snimak. E sad, pitanje je, zašto Theorica Eclipsys nije svirala ceo As I Am? Odgovor - zato što im pevač, moj drug iz osnovne, ne zna engleski. Videćemo, ako se zakaže svirka u Surdulici, ja očekujem da bude malo ljudi koji će da se prime na Breaking the Law, ili Paranoid. No, ja i ulazim u taj projekat da bi se svirale te pesme.

Prvo i osnovno, nisu svirali As I Am celu, samo zato što je ne znaju. Ta priča da Bane ne zna engleski je pomalo glupa. Uz svo dužno poštovanje prema njemu i ostatku ekipe, mislim da je jedina svetla tačka u svemu tome Goran - basista. Ima ovde "starijih" ljudi koje bi verovatno obradovalo da čuju nešto "novo" (staro za promenu), a ne samo da slušaju prokletog Dejana Cukića i sve one "tri akorda" pesmice.

Pa to i ja kažem. Voleo bih da neko odsvira nešto kompleksnije, ali kažem ti, nisam siguran da će ovi moji uspeti ni Breaking the Law da uštimaju.

Kakve veze ovo ima sa koncertom sinoc JBT! Vratite se na jbn temu!

Elem, koncert je bio great, imam brdo slika koje cu sherovati as soon as possible :)

Edited by Ninoslav

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.