Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.3k
  • Views 119.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Bilo je 10- 2

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ma gde preokreti u kosarci...sa dobrom odbranom,moze se drzati 4-0 do kraja tekme.Ubacis dva zadnja vezna,jednog sidrasa i jednog pivotmena,i da vidis.

comment_2268768

Opet sam uspeo, kad kazem da gubimo, uvek dobijamo :D U trecoj cetvrtini, pocnemo gubiti, popizdim, malo rpebacim, da odmorim zivce, posle vidim gubimo 9, njihov napad, puknem...Prebacim, vidim gubimo samo 3...sudija im poklanja loptu...ali evo im kurac, parni valjak ih je samleo :D

comment_2268779

Да ли сад следи пауза недељу дана или не?

Звезда да се налупа 20+ за потпун угођај. icon_biggrin.gif

Sajt Evrolige kaze 25.11. Partizan - Zalgiris ;)

comment_2268781

Iskreno nisam verovao u pobedu ni pre a kamoli u 34 minutu , od pocetka 3/4 sam samo zvocao da treba igrati zonu , nismo ni jednom stali u nju , vec sam poceo Jovanovica da pljujem :) , ali sad nemam pravo glasa :)

Sudije su sve sumnjive lopte dodelile njima , ali neka pravda je zadovoljena , a posebno mi je drago sto se Bjelica nije naigrao i promasio zadnji sut :P

Gist i Veseli dobro odigrali<Kecman u drum , Katic u prvom poluvremenu , tj cela ekipa , niko ne moze poneti epitet igraca autakmice , to je u ovom slucaju ceo tim .

Navijacima svaka cast .

Sad da se dobije derbi u nedelju , pa da u pravoj atmosferi docekamo Zalgiris , koji nam je mozda i mech sezone u Evroligi , mada uporedjujuci igru mnogo bolje izgleda iz utakmice u utakmicu , nesreca iz Nimburka nam se vratila ovde .

Smrt fasizmu , ziveo Partizan !

comment_2268787

Josh je rano za racunanje , utakmica po utakmica , NLB je jako bitna , valjalo bi i tu uci u seriju pobeda .

Elem Mekejleb karao govna separatisticka sa 21 poenom , Mesina i dalje terorise trenersku sruku davajuci Novici samo 6 minuta igre , a dinosaurusu Rejesu 23 ! Zato i gube . Drago mi je zbog Olimpije !Olimpijakos rutinski , rasporedjeni poeni , glatko idu na F4 , a mozda su i prvi favoriti za osvajanje Evrolige .

U Partizanu , sad gledam statistiku , Gist dabl/dabl ; 14p/11sk = 21 index poena ...... Veseli 10p/4sk , sut za dva 4/4 , slobodnjaci 2/2 = 14 index poena , 4 igraca sa dvocifrenim ucinkom , dvoje po 8 , odlicna statistika .

comment_2268822

Најјачи коментар:

Ulazi Barac u svlacionicu i kaze:Ponovo izgubih od Partizana,a Bjelica ce na to meni je 22.

(lexa, 17. novembar 2010 22:46)

:haha::haha:

Добар и овај:

E moj Bjelice pa ti da predjes i u Lejkerse izgubio bi od Partizana.

(dr mr ofr, 17. novembar 2010 22:52)

:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.