Jump to content

Euroleague


Angelystor

Recommended Posts

Милосављевић доказао да је месар,али дечко се труди.Кад би он играо 15-ак а Анђушић 20-ак минута то би било таман. Али Јовановић нема муда да убаци у ватру ниједног младог играча. Ејси вас са'рани на крају али моје мишљење је да је главни проблем у тренеру. Зато Владо остани!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ONO GOVNO CRNACKO BRADATO SA PICKOM MEDJU NOGAMA CASTITI JEDNOM SUT KARTOM I KARTOM ZA PRVI LET NAZAD KUCI

 

Kreten nesposobni.

 

Udarac pravo u stomak veceras.

 

I pokusavam da se utesim time da smo bili u najtezoj grupi, ali ne, imali smo dve jebene realne mec lopte i sve smo usrali.

 

Ejsi vas razbi. Problem Partizana je sto bi svi ovi igraci bili u najboljem slucaju druga petorka u odnosu na vase timove prethodnih par godina. Sad kad je Pekovic otisao, vi nemate igraca koji moze da preuzme stvar u svoje ruke (osim Kecmana ponekad).

 

Nas u poslednjih par minuta samo Kecman i drzao. Ono sto ocekujemo od crnca otprilike da radi, to radi Doktor.

 

Radije bih sad gledao sezonu Bozic/Kecman/Jaramaz/Kogod plej nego da minut vise gledam ono lafajetovsko nesposobno sranje od amerikanca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

skenjali se u trecoj i cetvrtoj cetvrtini...jebi ga i ovo je uspeh...sa tim budzetom opet igrati euroligu...i to dobro...bolje se mozda nije moglo...otisao im pekmen,to im je manje vise to...ja sam mislio da ce oni ove sadzgati u beogradu...nisu oni losa ekipa,al kapirao sam da je domaci teren domaci teren,plus kengur na golu...treba im centar i plej...onaj lo je boze sacuvaj,a raduljica je samo jedna telesina na terenu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Чакаревићи, Лучићи.

 

Реалан домет. Не може се боље са оваквим тренером, плејмејкером и крилима.

Edited by vudurinator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evroliga definitivno menja svoj oblik

 

Evroliga će definitvno promeniti termine i sistem svog takmičenja tokom sledeće sezone. Naime, Top 16 će se umesto po sadašnjem sastavu sa četiri grupe po četiri ekipe podeliti u dve grupe sa po osam ekipa. Termini više neće biti utorak i sreda već četvrtak i petak.

 

Prvo čovek prestižnog takmičenja Žordi Baromeu izjavio je tokom današnjeg žreba u Barseloni da će EL sledeće sezone siguro promeniti format takmičenja. On je dodao da će u u Top 16 fazi biti odigran veći broj mečeva jer će 16 klubova biti podeljen u dve grupe.

 

"Ovim sitemom ćemo dobiti više utakmica između 16 najboljih ekipa Europe," objasnio je Bertomeu.

Ipak, najvažnija promena vezana je za termin odigravanja utakmica. Tokom sezone 2012/2013 utakmice u Evroligi igraće se četvrtkom i petkom. Time Evroliga želi da izbegne odigravanje svojih susreta sredom jer se tada dolazi do preklapanja mečeva sa utakmicama fudbalske "Lige šampiona".

 

"Novim formatom će navijači moći da vide vrhunske košarkaške utakmice, a da se poklapaju s utakmicama u drugim sportovima ili takmičenjima," dodao je predsednik Evrolige.

Ovoj promeni moraće se prilagoditi nacionalna prvenstva čije utakmice se najčešće igraju subotom i nedjeljom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pored toga sto bi recimo arena bila 8 puta rasprodata ,postoje neki problemi , trebace uloziti i u igracki kadar jer ce se vise ograti i kada ce se onda igrati jadranska , u nedelju , a partizan recimo u petak igra na strani u Izraelu .. no smislice nesto mada ideja nije losa

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...