Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.3k
  • Views 119.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Bilo je 10- 2

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ma gde preokreti u kosarci...sa dobrom odbranom,moze se drzati 4-0 do kraja tekme.Ubacis dva zadnja vezna,jednog sidrasa i jednog pivotmena,i da vidis.

comment_2277976

Razvaljivanje, čekivano. Olimpija poklonila produžetak Panatinaikosu, zamalo i pobedu, prosto ne mogu da verujem šta su dozvolili.

Rasturi PAO Olimpiju. Kako bezveze, imali +4 na 6 sekundi do kraja i bez razloga prave faul, a onda greše prilikom izvođenja. Taman sam se ponadao da ćemo se u drugoj fazi pasti sa Olimpijom kao nosiocem.

comment_2277997

Jebo te patak , kako grozno igramo , i sve uz kurac Kaha razvaljuje Himki ...

Protiv nas svi igraju zonu naravno jer nemamo sutera , a mi nikako da zaigrano zonu u odbrani , a ni Makabi ne blista u sutu , tragedija nije Jovanovic neka legenda pa da tera po svome i glumi Vujosevicevu tvrdoglavost , nek zaigra ponekad kako logika zahteva.

comment_2278025

Kakva utakmica u Poljskoj ! Pobedi Zalgiris . Mada sam navijao za Prokom .

U sledecem kolu , pored pobede Partizana , potrebni su porazi ili Himkija ili Kahe . U suprotnom , nista od TOP16 .

Nadam se da ce Makabi igrati kao protiv nas , tj presing i na 20 razlike , sad ce se videti kakav su karakter od kluba.

Isto tako se plasim da bi Zalgiris mogao da odigra bez elana , i pusti Himki , jer su gotovo sigurno usli u TOP16 , treba imati na umu da im je trener Aco Petrovic , koji bas ne voli Partizan .

comment_2278032

Срећа па је Проком изгубио.

Дај Боже да грешим, али мислим да ће Јевреје болети она ствар да се цимају..одиграће лаганица утакмицу, одморити играче.

Више верујем у Жалгирис него у Јевреје.

comment_2278039

Matematika kaze : Zagiris izgubi obe , jer im objektivno pica kurac , prosli su dalje , i Makabi pusti Himki , i eto kara banana Partizanu .Valjda niko ne zivi u oblacima da Partizan moze da izguni sa manje od 3 razlike u Spaniji ili cak pobedi ?

Ako se ne bude namestalo , proce Partizan , ali s obzirom da se zna koliko Aca Petrovic voli Partizan , ne bi me nista cudilo .

Zato sa vise i navijao za Prokom , jer bi Zalgiris morao da pobedi Kahu .

Hahha jel gledao neko zavrsinicu Kaha-Himki?

Edited by Hail Metal

comment_2278047

edit

Zajebah se u racunici

Hahha jel gledao neko zavrsinicu Kaha-Himki?

Ja video pred kraj trece da je Kaha vodila 63-51...pomislio sam, tako su vodili i protiv Prokoma pa izgubili...ne verujem da su opet to uradili...ili? :D

comment_2278053

Ma pobedili su , 10 sekundi do kraja , trazi Skariolo tajm aut , Ivanovic poludi , trazi na 5 sekundi do kraja tajm aut , na 2 sekunde do kraja Himki pravi faul - nisu u bonusu , na 0.4 sekunde prave faul , nisu u bonusu , :haha: , rezultat +8 , ne mogu ih stici , niti dati 5 poena za 2 sekunde sto im je trebalo za razliku u slucaju medjusobnog skora.

comment_2278072

@hail

da smo vec obezbedili prolaz i da drugi zavise od naseg poraza na domacem terenu, da li bismo mi namerno izgubili i to samo da bi ispala ekipa koja nas je, recimo, izbacila u 1/4 finala prosle godine?

Edited by Grob Bez Dna

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.