Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 104
  • Views 12.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postoji, zovu se Uplati Brži Net v1.1 i Nađi Privatne Trackere 0.2 beta.

• Nisko_Se_Mazim
    Nisko_Se_Mazim

Bitan je ako hoces da ti torenti pice punom brzinom Moraces da forwardujes port,nije preterano komplikovano   portforward.com

comment_1818097

ova 2 sajta su privatni torrent trackeri kod kojih torrenti u 90% slucajeva se skidaju max brzinom

jedini problem je to sto morate da odradite registraciju koja traje max 2 min

• 4 weeks later...
comment_1836949

Dobar je µTorrent. Što se tiče podešavanja, ja sam izguglao neko fino uputstvo sa benchmark foruma, mrzi me da tražim sad tačnu adresu, kucajte u Googleu nešto tipa "tutorial za torente benchmark forum".

Oko šifri za hakovanje rutera radi forvardovanja, takođe svemoćni Google sasvim fino radi pos'o. ;)

• 4 weeks later...
comment_1857360

da ne otvaram novu temu, pitacu ovde - da li vam se ikada desavalo da vam se torrent zabaguje na sred skidanja i izbaci poruku "Error: The process cannot access the file, because it is being used by another process"? ne koristim utorrent vec bittorrent btw

comment_1858038

Jok. Izvalio sam nacin da premostim problem, naprosto restartujem program i pokrenem download ponovo, ali posle nekog vremena(totalno nasumicni intervali nekad 15 min, nekad 3 sata) opet izbaci onu poruku. Mozes zamisliti koliko to smara, kada odes negde i ostavis nesto na download, i vidis kad se vratis da skinulo 3% i zabagovalo

• 2 weeks later...
comment_1868590
Ili se manes sugavog torenta u globalu,skines Crypt Load i svlacis sa megauploada ili netloada ko blesav.

:da:

+ stari dobri repidšer. On još uvek nije za bacanje i pored povremenog petnaestominutnog zastajkivanja.

• Author
comment_1868618
:da:

+ stari dobri repidšer. On još uvek nije za bacanje i pored povremenog petnaestominutnog zastajkivanja.

Manje/vise to 15 minutno cekanje...problem je kada posle 5-6 popodne pocne da trokira,i skida tri puta sporije.

comment_1868968

O daaaaa

Dzaba i restovanje rutera i reconnect opcija kada protok nije full i kada ide sa zadrskama :mrgreen:

Megauplad je nesto bolji jer se ne ceka 15 min i koliko sam primetio prva dva fajla skida full a druga dva sa smanjenim protokom(doduse bez zadrske)pa tako u krug

Inace koliko sam primetio full protok na rapidu je radnim danima od negde 1 pola 2 uvece pa negde do 4 sata popodne u toku sledeceg dana a vikendom je nazalost koliko sam video 24h obogaljen protok-tako da napunite Jdownloader linkovima i ostavite ga da sisa preko noci :mrgreen:

Zato cu ja lepo sa burazerom da uplatim po pola premium za godinu dana(60e)i da skidam ki covek,smara me vise ovo ciganisanje,trte i mrte :pivopije:

Edited by Full_Metal_Yakuza

comment_1868979
Zato cu ja lepo sa burazerom da uplatim po pola premium za godinu dana(60e)i da skidam ki covek,smara me vise ovo ciganisanje,trte i mrte :pivopije:

i onda cete vas dvojica zajedno moci da skinete 2,5GB dnevno... ja sad vise skidam kao free nego kao premium

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.