Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.7k
  • Views 384.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

comment_1889824
ne znam kako da vam saopstim ovo...ali ovo su nike patike...

на зелењаку су адидас.

Хаха, нисте пратили последњих неколико страна, човек кога сам цитирао зна о чему се ради.

Адидас о којима причам сам купио прошле године, ове Најки прекјуче.

comment_1889885

ja nosim magnum cizme (ne mogu da nadjem sliku, ali iste su kao one sto ih neretko furaju 'cajci u plavom, cesto u plicoj varijantu, na foru duboke cipele, ali isti je oblik kao cizma), vec godinu dana. grozno ih odrzavam, nikad ih ne mazem, drzim ih cesto kod radijatora, stalno su blatnjave i mokre ali izgledaju ko nove(kad ih ocistim jeli..). bukvalno. tek sto neku ogrebotinu imaju, da ne vjeruje covjek

• 4 weeks later...
comment_1910590

13020001.jpg

Ove sam kupila pre dva dana.. Probala ih, sve ok... Danas ih iobujem i shock - tesne su mi i zuljaju me - izgleda da mi od ove vrucine stopala mnogo vise oticu nego sto sam misila, morala sam da idem nazad u Shoe Be Do da ih menjam za broj vece :( .

A totalno sam zaboravila da iz nekog meni nepoznatog razloga Dr Martens ne proizvodi stvari u broju 6 1/2 tj broju 40...

I nista, uzela sam prve do tih, za pola broja su mi vece. Nista strashno. Samo se osecam sad ko patkica dok hodam...

comment_1910793

Ma bre one crne Veer buvljačke tike su kvlt nad kvltovima! Preživljavaju i divljanje na koncertima i rmbačenje na građevini, udobne su, OK izgledaju, a koštaju 3x manje nego jebene starke koje mi se raspadnu za 6 meseci.

Prve koje sam kupio su trajale jedno 2-3 godine, stvarno nisam mnogo obraćao pažnju, zapravo još uvek se vuku tu negde po dvorištu i upotrebljive su za neko kopanje npr :) , drugi par uzeh u septembru 2007. i još uvek im se ne nazire kraj.

comment_1910934

gladiator+shoes.jpg

J'adore!!

Imam i niske i srednje i duboke... nisu baš nešto bogznašta udobne, ali ih jednostavno obožavam!

Trenutno furam skejterke, koje su: malo mlađe od Isusovog magareta, skrpljene, prefarbane, ofarbane, i još razglavljene i raščerečene ko francuska kurva.

Stavila bih sliku, al me sramota.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.