Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2035387

Само Фред Пери! Носим их већ 3 месеца, а као да су из продавнице изашле.

Додуше, моје нисам пазарио у продавници, ал' то је већ друга прича. :mhihi:

• Replies 4.7k
  • Views 384.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

comment_2035567

То већ има смисла. Ако ћемо о удобности, најудобније патике на свету су Рибок памп, све варијанте...

Сувише су дубоке за шетњу, а нису ни за баскет. А и немам са чиме да их носим. :)

comment_2035638

Reče muška osoba koja nosi zlatno. :)

Jesu ružne, ali ružne su i one tvoje zlatne patike ili šta god, pa nikom ništa. :)

EDIT: Eto, vidiš. :)

Ња ња ња ња ња :P

Имам један дукс са златним знаком (ал' баш је велик и има га и на грудима и на леђима, вид'те малог брата у левом углу: http://www.fileden.com/files/2008/6/14/1958968/mali%20crnac%20kralj.jpg :) ) и једну тренерку са маааалим златним знаком и то је то! И не идем у томе међ' народ него на фудбал, а мартинке нису ни за шта.

comment_2035647

Imaš link za tu obuću?

edit: našla! je li to ovo: http://www.facebook.com/pages/LILU-Fashion-Shoes/103964460344 ?

Koliko se otprilike kreću?

Jeste, to je to... nema neke vajde od mene, retko sam ovde :) dobro je da si resourceful, Koko ;)

5000 su baletanke.

Baletanke su mi slatke, cipele i nisu neke, ali mi se čizme dopadaju. DOduše, biće nove kolekcije uskoro... Ima i dobre garderobe u Identity-ju, povremeno.

edit. Zapravo cipele mi deluju nekvalitetno radjene. Baletanke mi deluju OK. Treba overiti, šta znam. Na fb mi izgledaju ružnije nego u radnji, jer deluju jeftino.

Edited by Machka Naopachka

comment_2035651

Ja nikad u životu nisam obula martinke, ali nemam ništa protv njih. Te od 20 kopči su sjajne, zapravo. Hm... Šta činiti... :)

НЕ! :)

Pa to, samo mi se ove sviđaju jer su baš duboke. I smešno mi je kad vidim muškarca u njima. :)

Пф. Мени су старке и мартинке оличење ужаса, чак су и оне Баалове патофне лепше.

comment_2035657

Da, ja volim duboke čizme. :wub: Kratke martinke su mi nekako... Hm... Ne znam kako da definišem, ali ne stoje lepo devojkama...Uglavnom, muškarci i 20 kopči... :) Jednom sam videla druga u njima i odlčno mu je stajalo, ali više ih ne nosi jer ga mrzi da ih vezuje. :)

comment_2035659

@ Невена

Ал' нечији укус је објективно ужасан. :P

Зими носим овакве, само што нису CAT него Head: 3200516230_exlg.jpg

Edited by Куруз

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.