Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.7k
  • Views 384.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

comment_2593228

Ja imam ovakve.

hitec33797_lg.jpg

I već rekoh u prethodnom postu da su udobnije od patika, nikad nisam nosio udobniju obuću. Platio sam ih oko 7000 pre 3-4 godine, to je bilo 70-ak evra. Bio još jedan model, meni lepši od ovih, ali su bile oko 9000, nisam tad imao toliko para. Što se nepromočivosti tiče, imaš modele za koje proizvođač deklariše kao nepromočive, a imaš i one koji ne deklarišu tako. Ove moje ne deklarišu kao nepromočive, ali meni u njima noge još nijednom nisu bile mokre, a prošle su svakakvu kišu i sneg. Propustile bi jedino možda kad bih upao u baru do kolena.

comment_2593250

ako moze da ti nabavi bates,po meni najbolja military marka,mislim jasno kao dan kad ih skandinavci furaju sta su i kakve su.ja trenutno furam delta 9 sa goretex-om,i to je kraj svih krajeva kad su cizme i zima u pitanju.

comment_2593290

imam i ja magnum slicne kao sisus, skoro iste, samo jos cokulastije: onaj deo sto kod njega ne izgleda kao koza je kod mene isto koza. 5 godina stare, ~70e; nije bas da izgledaju ko nove ali da okacim sliku usro bi se kako dobro izgledaju. ista prica sa "nepromakanjem". isao sam na neke grdne trekinge i onako skorene ih ostavljao na kraju sezone bez da ih ocistim; a kad ocistim i premazem nekim kondisnerom ko bebina guza budu; a i po nekim stencugama sam isao i samo malo su se izgrebale.

zadovoljan sam veoma, samo sto moje meni nisu bas najudobnija obuca na svetu, moraju mnogo debele carape da se nose.

comment_2593546

Нашао мој ћале неке његове радничке "Крке Систем" ципеле што му дају ови лопови из Колубаре.Тако да ћу то изгледа да носим,а и нису лоше,много ми боља солуција него да дајем 12к за неке у чији квалитет нисам сигуран.

Хвала свима :)

302955.jpg

DSC_0148.jpgDSC_0147.jpg

Извините због високе резолуције :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.