Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Хахах, још један фришка случај. :) Управо сам га стартовао, никакав апдејт ми не тражи. :confused:

• Replies 462
  • Views 35.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo jednan sjajan forum,na kome ima sve sto ti srce pozeli (dobro,nema bas sve,ali za ogromnu vecinu stvari linkove nalazim ovde):   http://www.megauploadforum.net/

• Anti-recaptcha 1.0.0 za JDownloader [hotfile, fileserve, filesonic]   Radi samo tako.

• http://www.tigerleech.com/   Bilo koji link pretvara u premium download, nema cekanja. Skinuh sad SourceCode720p od 4.4Gb sa single MUa. Jedino sto ne umem da se igram sa proxy sranjima pa moram da

Ja svoj nisam isključivao, ovo će biti treća noć. :)

Zakucao malopre, skinuo sam novi, upravo skidam update za Javu. Ovaj je skroz fensi. :)

Proradio. Odoh da spavam.

Edited by Mare^^

Ipak nije zabagovao. Update stigao do 65%

Uzasno sporo ga update-uje :confused:

Radi fino, nisam mislio da će biti dobar nakon korišćenja beta verzija.

Updateuje sporo i puca update zato što su preopterećeni serveri, probajte sutra.

Edited by BaalBehrit

Ради као сат, све је промењено и лепше ми изгледа. Функционалније је.

Stvarno su ga lepo sredili. Svidja mi se sto sad ima dugme za pauzu (koji zapravo usporava download da bi moglo da se surfuje normalno na netu).

lepo izgleda ova updateovana verzija ali mi treba vremena da se naviknem na nju.meni je opet lepse izgledao jdownloader koji sam imao pre ovog,a samo sam mu promenio teme..no navicicu se na i ovaj.taman ce onda da izadje nova verzija :)

Edited by dimmu1

Trebalo mi je 5 minuta da skontam kako da krene da skida. Natovario ja al' nisam znao kako da ošinem.

Ne volim ove moderne dizajnove. Sviđa mi se što sad ide u tray... ne znam je l' to moglo pre :unsure:

Moglo je, naravno. Ali su sad taj Tray AddOn integrisali. :da:

Edited by Denny

Trebalo mi je 5 minuta da skontam kako da krene da skida. Natovario ja al' nisam znao kako da ošinem.

Same here. :)

ima li kakav sajt gdje nalazite linkove da ih odma mogu turiti u ovaj program ? :D

BASIC. :da:

EDIT: Sad kapiras zasto sam trazio linkove za KMFDM u kodu? :P

Edited by Mare^^

skapirao sam odmah :D

I kakvi su ?

Nisam ih skinuo jos uvek, zavrsavam Everybody Loves Raymond.

Овај нови Џејдаунлоудер ми просто убија вољу за скидањем. Јесу набуџили интерфејс, али тотално ми је непрегледан.

Или је све то само ствар навике...

Имам ADSL неколико дана, објашњавајте шта треба да урадим да бих могао да скидам са Репида без проблема. Вајерлес ми је убио вољу да скидам одатле, имао сам дељену IP адресу.

Hocu ja adsl. :(

Edited by Mare^^

Adsl ubija draž skidanja i svega. Vjeruj, za dan svučeš 5-6 diskografija i 2-3 sezone nekih serija.

Ubacim linkove i ništa se ne dešava. :(

Претисни старт дугме, ону стрелицу горе. Вероватно ти је аутоматски подешено да не креће са скидањем одмах.

Adsl ubija draž skidanja i svega. Vjeruj, za dan svučeš 5-6 diskografija i 2-3 sezone nekih serija.

1+

ne mogu ni sa njim...a ne mogu ni bez njega...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.