Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 69
  • Views 19.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ima li neko testove sa prijemnog iz istorije (za filozofski fax) od prosle godine????

• Генеральный
    Генеральный

uPrinc   едит: ал сам брз, 7 месеци стара порука... ништа, ако неком затреба...

• da li neko studira antropologiju?

comment_2345691

AKo nešto mrzim to su studenti koji idu na konsultacije. Živelo srpsko obrazovanje!Pazite tu priču, ako padne dva puta profa mora da se koncentriše na njega, ma ajde bre, napuštaj faks ako si glup.Ili učiš i položišili ti se ne uči, sve ti to nema smisla, ne učiš i ne položišili si glup.U sva tri slučaja profan gubi vreme sa tobom.

ma daj, konsultacije su odlična stvar, ne može da se poredi kad negde nešto pročitaš ili blejiš na predavanju sa još gomilom ljudi, i kad ti neko ko to drži u malom prstu to ispriča 1 na 1 i skoncentriše se tačno na ono što te muči. kod mene na faksu (fizički fakultet) postoje profesori i asistenti koji insistiraju da im studenti dolaze na konsultacije, nije im teško, čak to rade sa velikim entuzijazmom. meni je odvratno kad čujem od npr. stomatologa kako im asistenti drže privatne časove, oderu ih po 300 do 500 eura pa ispitu, i onda si kao siguran da ćeš da položiš.

što se tiče srpskog sistema obrazovanja, plakaćemo mi i za SFRJ, pa čak i za slobinim (da ne kažem mirinim :mhihi: ) sistemom obrazovanja :no:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
comment_2368671

Изгледа нико више, 'фала Богу. Па добро дете, зашто не слушаш шта ти људи говоре! Каква филозофија те спопала. Боље ти паузирај годину дана - путуј, волонтирај, ради на њиви, ради шта ти воља, а следеће године памет у главу и упиши неки поштен факултет, не би ли имао живот након њега.

comment_2368772

Hvala puno, vidim da ima u fondu biblioteke, uzecu je, preferiram papirne knjige kad ih vec ima :) .

Šta god da studiraš, korisno je odlučiti biti najbolji :mhihi: Završi sa 9.5 i eto ti još jednog oružja za borbu protiv sveprisutne korupcije na tržištu rada.

Prva skola 8.5, druga za sad 9.0 popravljam se lagano :mhihi:

comment_2368886

Tu treba poslati samo večne studente ili, kako ih je jedan moj profesor nazvao, šetače indeksa. Tako bi i od njih bila neka korist umesto što spavaju do podneva u roditeljskom domu.

comment_2368899

Mogli bi ovo opusteno i kod nas da uvedu. :haha:

I ti prvi da odes tamo? :evotigana:

Tu treba poslati samo večne studente ili, kako ih je jedan moj profesor nazvao, šetače indeksa. Tako bi i od njih bila neka korist umesto što spavaju do podneva u roditeljskom domu.

Taj rad... Koliko samo ima takvih operatera.

• 1 month later...
  • 7 months later...