Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.2k
  • Views 198.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2699871

Kupio moj dragi tikepa u Ecco-u, pa mu se odlepile posle deset-15 nošenja. I to ne odlepile, nego pokidale, pa ne može da se zalepi.

Tako daaa.. Iako imam njihove sandale koje su ok, ne bih se zaletala u skuplje investicije.

Dodala bih da su se njemu i Air Step razjebale... a ja se kunem u njih... pa sad ti racunaj :P

comment_2699872

U sastavu žirija su svi stariji, bitniji i viđeniji članovi i stubovi foruma, i Jare. Vrlo smo stručni, a tu je i Jare. DO IT! :wub:

Ако је тако, онда нема ништа док се Black Knight не врати на форум. Он је један од најстаријих, најбитнијих и највиђенијих чланова форума :da:

А Јаре, сирома', не спада ни у једну категорију? :wub:

Dodala bih da su se njemu i Air Step razjebale... a ja se kunem u njih... pa sad ti racunaj :P

:haha:

Тај је онда бангавији од мене ако успева за 15ак ношења све да сјебе. Мени бар потрају 20 ;)

Ал' озбиљно, што сам старија то идиотскије ходам. Но, то је за тему Обућа :redface:

Edited by Lady in Black

comment_2699886

То је измишљена категорија, док

stariji, bitniji i viđeniji članovi i stubovi foruma
нису :no:

И немојте да гушите тему, после ћу ја да најебем ни крива ни дужна.

Елем, гледам Monsoon хаљине и балавим за дезеном, али цене су им стварно небу под облаке. Не пише на фејсбуку састав хаљина... Знам да су имали неке од свиле и онда ми је јасна цена, али ове ми нешто не изгледају свилено.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.489608457773782.1073741832.199061406828490&type=3

Прва и трећа су прелепе.

@Јаре

Немој много да се хвалиш и обећаваш, од таквих обично слаба вајда.

comment_2699892

@Јаре

Немој много да се хвалиш и обећаваш, од таквих обично слаба вајда.

не, не, ништа се ја не хвалим и не обећавам, него само кажем да се са одећом лоше сналазим :haha:

comment_2699900

Дај, бар се мало претварај и изигравај шмекера, 'место што на кеца тражиш фотке и притом као узгред напомињеш како не стојиш најбоље са одећом :haha:

comment_2699902

Дај, бар се мало претварај и изигравај шмекера, 'место што на кеца тражиш фотке и притом као узгред напомињеш како не стојиш најбоље са одећом :haha:

ма мени нема помоћи, тако да не вреди то изигравање шмекера :D јебига, шта да кажем када ми је омиљена комбинација када лети обучем дречаво зелени шорц и неку рендом мајицу :haha:

comment_2699903

aaa ne moze tako, rekla si samo kad se vrati, nije precizirano na vreme ni za aktivnos' ni za postovanje. :mhihi: ....i :P

Е јеси цепидлака и буквалиста :haha:

Биће, биће, кад се вратим из Данске следеће године (лепо рек'о Јаре, када се поновим; а ја се још увек нисам поновила). Или ми

финансирајте "понављање", па да убрзамо цео процес :wub:

ма мени нема помоћи, тако да не вреди то изигравање шмекера :D јебига, шта да кажем када ми је омиљена комбинација када лети обучем дречаво зелени шорц и неку рендом мајицу :haha:

Не капирам шта ту не ваља? Само ти терај своју причу, да не будеш дречаво зелено Јаре за ђабе!

И ја имам дречаво наранџасту јесењу јакну, купљена код Кинеза, и ништа јој не фали. Јес' да скоро па светли у мраку, али бар ме сви примете кад уђем у улаз зграде :haha:

Edited by Lady in Black

comment_2700126

Јаре је стручнији када је ситуација без одеће, али могу и са истом да се снађем

тако се осећам најбоље само у одређеним ситуацијама :D

мада, ако хоћеш, можемо да разменимо по који акт :obrv:

Je l' na ove fore padaju maloletnice? :obrv:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.