Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.2k
  • Views 198.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 4 weeks later...
comment_2824759

Trazim neki svetliji sako vec danima, fazon sive boje ili bezh, a da je od pamuka i da je dobrog kroja ... Imam plavi i crni iz Martini vesta koje nosim maltene svakodnevno. Ali nemaju svetlije nazalost ... Obisao sam usce, sve je to neki materijal fazon lan, ili uglavnom poliester, i nisu bas nesto preterano strukirani, sve u svemu, ne mogu da nabodem neki okej. Budzet mi je do 15k rsd. Ako neko vidi nesto slicno ili zna vec gde ima, neka javi :)

Edited by ShinigаmY

• 3 weeks later...
comment_2828902

Khm... Zara je imala neke interesantne modele pre par nedelja... ali nisam bas sigurna kolika je cena.

A imas i drugu varijantu porvalih par "turskih" prodavnica tj da je zasita turski pamuk i materijal a ne kinez, ima ih par u Bulevaru Kralja Aleksandra na 50m razdaljine, ne secam se imena ali je potez od Vuka do Liona sa desne strane kada ides od Vuka, a uklapa ti se cena,jer su krajnje pristojne cene za taj kvalitet :da:

comment_2829531

Meni se dopada sto imaju interesantne printove pa mozes da razbijes neku "ozbiljniju" kombinaciju i ucinis je malo zivopisnom, listajuci vidim da su im cene haljina od 15000 :haha:

Ionako treba sebi da cekiram neke stvari, neka duga haljina za leto and stuff, ako nadjem nesto a da je sa ove strane reke, delim info ;)

comment_2829548

Meni se dopada sto imaju interesantne printove pa mozes da razbijes neku "ozbiljniju" kombinaciju i ucinis je malo zivopisnom, listajuci vidim da su im cene haljina od 15000 :haha:

Ionako treba sebi da cekiram neke stvari, neka duga haljina za leto and stuff, ako nadjem nesto a da je sa ove strane reke, delim info ;)

A imas i zivopisni fake desigual. U starom merkatoru npr.

Which reminds me...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.