Wednesday at 04:36 PM5 days comment_3119284 meni isto kul da dolaze, nista protivjos se nadam da je neki 'nas' organizator da obrne parice pa da bude jos dobrih stvari koje ce i mene zanimaju samo nek se zabavljaju ljudi Report
Friday at 02:35 PM3 days comment_3119326 Moj ortak i njegova devojka su se smuvali kao posledica poznanstva sa Khirki koncerata, just sayin. Ima ovde to tvrdo jezgro od 10 fanova. Report
Friday at 04:32 PM3 days comment_3119330 11 fanova, čak sam i ploču uzeo kad su bili prošli put tamo ispod pančevca. Report
Saturday at 06:49 PM1 day comment_3119352 Primordial na Hellhammer 2026Hvala ti Bože što sam Srbin i metalac Report
Saturday at 07:30 PM1 day comment_3119353 E do jaja, čeka se da potvrde Destroyer 666, Desaster, Hypnos i svi ostali bendovi koje smo imali priliku da gledamo još ove godine jupiiii41 minutes ago, Grobodan said:Hvala ti Bože što sam Srbin i metalacmogao si samo da kažeš pravoslavac.. Report
Yesterday at 01:52 PM1 day comment_3119362 Gde su još ona dva standardna morona? Edited yesterday at 01:54 PM1 day by HUMAN Report
8 hours ago8 hr comment_3119372 Idemo porodično jebiga, klincu je rođendan baš na taj dan a gotivi njihove spotove. Ako ništa, neću kupovati nikakav merch što se ne dešava skoro nikad. Report
5 hours ago5 hr comment_3119375 2 hours ago, azal said:4500 din za Idles earlybird karte, uzivajte kakva je ovo rupcaga od kluba wtfizgleda manje od epionira, sta prave svirku za najveci bend za 100 ljudi? Report
4 hours ago4 hr comment_3119378 Biće na otvorenom, ostaje da se vidi kako će to izgledati, to je navodno nešto skroz novo. Ne zalazim baš po budžacima Vilinih voda pa ne znam gde je tačno. Organizator je neki Rus sa Izraelskim pasošem, ne znam šta je organizovao do sada. Ako zasere ovde, biće poslat u ćacilend da ga prožderu uruk hai ćaci. Report
4 hours ago4 hr comment_3119379 zar ne radi connect agency? taj lik je radio kayo dot, i onaj changeover festival je njegov. dosta ozbiljan lik Report
4 hours ago4 hr comment_3119381 Jeste Connected ali glavni su valjda ti Honeycomb. Možda su to sve isti ljudi samo razloženi na više firmi. Report
4 hours ago4 hr comment_3119382 ah, ja mislio da je taj honeycomb booking agent za sve ove bendove, ali ipak nije. Concert agency operating in Serbia, Croatia, Bulgaria, Israel, Georgia, Greece, Cyprus, Moldova, Hungary, Romania and Kazakhstannajjace trziste realno Report
4 hours ago4 hr comment_3119384 46 minutes ago, Haos sam ja said:Biće na otvorenom, ostaje da se vidi kako će to izgledati, to je navodno nešto skroz novo. Ne zalazim baš po budžacima Vilinih voda pa ne znam gde je tačno. Organizator je neki Rus sa Izraelskim pasošem, ne znam šta je organizovao do sada. Ako zasere ovde, biće poslat u ćacilend da ga prožderu uruk hai ćaci.nadjoh gde je otprilike, izgleda bas u dvoristu fabrike, bio je tap011 u junuhttps://maps.app.goo.gl/bVFtdkKNKfZ1kx5z7vidi se moj omiljeni soliter hahaizgleda samo pola-jezivo Report
1 hour ago1 hr comment_3119388 bolje napravimo privatnu zurku na tribinilakse ce se popnemo i ima gde da se sedne Report