June 17Jun 17 comment_3125270 naravnomozda moze na oba ako BCNR svira ranije. Evoken svakako nece rano, ima dve predgrupe Report
June 17Jun 17 comment_3125271 GODLESS dolaze iz daleke Indije nastali su 2015. godine i do sada su objavili jedan studijski album kao i nekoliko singlova od kojih je poslednji objavljen 2025. godine pod nazivom Godless of Decay. Svoj tvrdokorni death metal zvuk temelje na uzorima kao što su Morbid Angel, Deicide i drugi pioniri ovog stila.DEFACED su švajcarski death metal bend koji je do sada objavio tri studijska albuma a poslednji pod nazivom Icon je nedavno objavljen za Massacre Records.Ulaznice će biti u prodaji samo na dan koncerta od 20h na ulazu u CK13 po ceni od 1000din.U Somboru su dan kasnije, 600 dinara upad, pa ako vam je bliže. https://youtu.be/bp3LlRkgumI Report
June 18Jun 18 comment_3125287 izgleda da bas bilo dobro zezanje na High Vis sinoc, jel bio neko? Report
June 18Jun 18 comment_3125292 Ja gotivim samo jednu pesmu njihovu, gledao sam ih jednom live i bilo mi je jako dosadno tako da sad nisam ni razmatrao da idem ali provereno je bilo vrhunsko zezanje ko voli to, punkerska energija. Report
Monday at 02:58 PM2 days comment_3125338 Za izbegavati,ali zato ovaj rusko-meksički Nekroskop paket obećava.. Report
Tuesday at 07:38 AM1 day comment_3125349 Flaming Lips oduvali sinoc. Nisam poklonik benda, slusao sam onaj album sa robotima davno i anime likusom. Ali ovo je bila cista, organska muzika napravljena od strane ljudi za ljude. I koncert je bio podeljen na dva seta od po pedesetak minuta svaki. Sto i nije lose.Ojebase i sa kostimografijom, balonima, konfetama i dobrom atmosferom. Sto rece jedna devojka iz publike, malo nas je al smo Flaming Lips govna. Report
Tuesday at 10:56 AM1 day comment_3125357 E pa kul, ja sam hteo ici, ali bilo mi previse to i Beat u par dana. Sudeci po ovome sto si napisao - nije bilo previse ljudi :( ? Report
Tuesday at 11:51 AM1 day comment_3125358 600 do 700 ljudi uvrh glave. Uglavnom GENX, malo milenijalaca i klinaca. Report
5 hours ago5 hr comment_3125376 Gledam sada kako Arsenal festival ispali narod za Sonatu. Pomeriše u 18h, a staviše jebenog Jakova Jozinovića u udarni termin gde je trebala biti Sonata. Sreća ne poslušah burazera pa nisam ranije uzeo kartu. Malo nas je al smo govna ovaj put samo tako bez Flaming Lips. Report
4 hours ago4 hr comment_3125377 Pa naravno da ce jakov ici na udarni termin. U svakom slucaju zamena limunadice za limunadicu.. Report