Jump to content

Koncertne agencije u Srbiji


Vrtoglavica

Recommended Posts

Je l' dovoljno da u Expo dođe 2.000 i da ne izgleda prazno, tj. da se ne brukamo? Ne mogu da procenim kapacitet, a izgleda kao odlično mesto za koncerte za 2-3 hiljide duša.

 

Cenim da Helloween, Blind Guardian i sl. mogu da računaju na 1.500 u svakom trenutku, a uz dobru promociju 2.000 bi bilo realno. Verovatno i više ako je specijalna ponuda u pitanju

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja za Accept nisam imao pojma. Saznao sam mesec dana pred koncert. Ne znam gde da vidim, osim ako ne odem na sajt Eventim-a ili na Yum-u. A i u ovaj deo ređe zalazim. Za Dropkick Murphys sam saznao takođe oko mesec dana pred koncert, koji je bio rapsrodat tri meseca ranije

 

Ako ne izlepe plakate po (većim) gradovima, džabe im FB stranica

Edited by Dead Man Drinking
  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemoj se ljutiti, ali ajoooj. Sve i da nemas ili ne koristis fejsbuk (ima i takvih ljudi i nemam problem s tim), tamo sve vrvi od najava i spamovanja, ali ako se sluzis internetom, slusas metal (ili tvrdji zvuk) i to te interesuje, pratis koncerte, sigurno ces posetiti, ili bar treba da posetis Serbian Metal Portal, Nocturne i jos minimum 5-6 portala koji su zaista aktivni i imaju najave, banere, nagradne igre i sl. Nakon gotovo svakog veceg koncerta imas izvestaje, galerije itd. Izvini, ali zaista ne mogu da poverujem da cekas da se pojave plakati u tvog gradu. Evo, ja zivim u Kikindi, kad-kad donesem flajere od organizatora da podelim, ali sigurno nikad nisam video neki plakat, niti to ocekujem, niti nam treba. Prosecno iz Kikinde na koncerte idu 3 coveka maksimalno, ne racunajuci Metallicu, Maiden i Sabaton, tu bude minibus.

 

Evo, nece me mrzeti da ti ostavik koji link, da imas za ubuduce:

http://www.serbian-metal.org/

http://nocturnemagazine.net/

http://balkanrock.com/

http://www.hellycherry.com/

 

Pozdrav! :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

A i takodje imate bandsintown.com koji apsolutno sljaka za svaki metal koncert u Srbiji jer radi po principu skupljanja eventova sa fejsa, a posto svaki metal koncert u Srbiji ima svoj event na fejsu, bice ga i ovde. Ja uopste ni ne pratim da li neki bend dolazi u Minhenu (posto tu zivim), samo mi iskoci notifikacija kada se objavi, i podseti me par dana pred cert i to je to. Plakat u Minhenu za metal koncert recimo nisam video evo godinu dana, a ti ocekujes u Srbiji da ti se lepe plakati? Ajde malo realnost :) Znam da je glupo da se poredi Minhen i Beograd, ali ako promoteri po Minhenu ne trose lovu (ili nemaju ili smatraju da nije potrebno) na neke plakate po gradu, sto bi se onda promoterima po Srbiji to isplatilo?

Edited by ShinigаmY
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je l' dovoljno da u Expo dođe 2.000 i da ne izgleda prazno, tj. da se ne brukamo? Ne mogu da procenim kapacitet, a izgleda kao odlično mesto za koncerte za 2-3 hiljide duša.

 

Jeste, dobar je to prostor, idealan za par hiljada ljudi. Tipujem da je skup za iznajmljivanje, ali to je neki drugi aspekt price.

Dosta je dubok prostor, tako da mozes staviti binu na pola ako ocekujes manje ljudi, ili skroz dole na kraj ako je bas velika posjeta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...