Jump to content

Zavođenje


Bata Trokrilni

Recommended Posts

Ja mislim da ste svi vi užasno ljubomorni na Hefesta i da odatle potiču vaši sarkastični, neukusni i krajnje zlonamerni komentari. Svako od vas bi, u stvari, žarko želeo da neka dobra, čestita, lepa i nadasve zgodna devojka, poput one koja se Hefestu tako nesebično podala u prevozu, u svoju vrelu sklisku čeljust primi vašu bednu muškost, dovodeći vas do ekstaze o kakvoj niste mogli ni da sanjate. Nažalost, samo retki imaju privilegiju da ih život počasti tako uzvišenim i interesantnim doživljajima i vi ćete na tome Hefestu moći samo da zavidite :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

kako je sha ovo veoma pjesnickim jezikom rekao.

ma Hefest je sada preuzeo poziciju leader od prinza ali prinz se sprema za kontranapad iz prikrajka

 

 

Princ se opasno primirio. Osveta će biti strašna :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako te tudji zivoti toliko zanimaju...a vidim da te zanimaju... nisam htela da mu pridjem jer sam smatram da nisam tip osobe koja preterano voli niti ume da prilazi muskarcima, ne kazem da nisam dovoljno hrabra da to uradim vec da mi to ne stoji jer nisam sarmantna na taj nacin i mogu lako da se spetljam...prvi put kada sam to pokusala to se i pokazalo kao tacno...alkohol je pomenut da docara moju trapavost a potpaljivanje od strane drugarica koje su ocigledno zelele da se zainatim (a priznajem da volim da se inatim) su dovele do toga da mu pridjem... Pri tom ja se ne kajem preterano zbog toga... A sto se samopouzdanja i hrabrosti tice ja nisam rekla da su ograniceni na prilazenje suprotnom polu kao sto ti hoces da ucinis i da mi ubacis u usta ono sto nisam rekla...Da ja sam hrabra kada su u pitanju musko zenski odnosi i pri tom ne mislim na prilazenje momcima vec na druge situacije koje zaista ne moram javno a pogotovo ne tebi da govorim. Za osobu do koje mi je stalo spremna sam mnogo da ucinim i mnogo da pretrpim, i ne patim od kompleksa vise vrednosti pa da mislim da ce me prilazak ili pokazivanje osecanja kompromitovati u smislu da cu ispasti budala...Jel te zanima jos nesto?

 

Savjetovala sam te da se malo spustiš na zemlju i ne budeš toliko okrutna u ocjenjivanju drugih, ne toliko sigurnih osoba, u ovom slučaju muškaraca. Upotrijebila si sasvim nepotrebno termin "gadan", a ja sam samo htjela da mi objasniš čemu to gađenje, ali ode ti svojim putem... kako god... Nisam tražila ni posredno ni neposredno da mi objašnjavaš situaciju do tančina, u redu je ako si imala potrebu ne bih li ja bolje shvatila tvoju hrabrost i odvažnost. Ti svoju politiku...

Šteta što sam vazda bila apolitički nastrojena.

Zanima me samo još jedna stvar: Zašto si uklonila glavu i ubacila poprsje u gro plan?

Edited by Kokopelli

Share this post


Link to post
Share on other sites

'Hocu veceras da se ljubim sa tobom'. Lik je bukvalno odskocio i rekao "ja imam devojku'... Posramljeno sam spustila glavu i rekla "Izvini''...

 

Ne kapiram danasnju omladinu....

 

Alternativni scenario:

 

'Hocu veceras da se ljubim sa tobom'

 

Lik svojoj devojci: "Bejbi, sad mi javili, radim nocnu veceras, moram da palim s mesta, evo ti za taksi".

 

Ako stvarno treba da radi kasnije:"Gazda, mojoj maloj je lose, moram da ostanem kod kuce da je pazim".

 

I napokon Branislavi: "Your oral cavity or mine?"

 

 

 

 

 

Izvini, ali ako ti je to susret za primjer :)

 

Ja obicno dozivljavam taj sudbinski momenat kao susret Samsona i Dalile. A svi znamo kako je Samson zavrsio karijeru.

 

 

Bilo bi zahvalno kad bi mogao da filtriram postove prema seksualnom polu postera. Alo rezija, jel ima neka tak'a opcija, ipak me malcice vise interesuje sta pricaju cure.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...