March 25Mar 25 comment_3123171 Solidan novi Sylosis, ko voli izlete u metalcoreast moderni thrash. Otprilike kao kad bi Hatebreed, Lamb of God, Revocation i Testament imali zajedničko dete sa kokni naglaskom. Report
March 25Mar 25 comment_3123174 A ja taman došao da postavim najbrkatije izdanje godine, lepa antiteza Sylosisu Kažu žene nema poljupca dok brkovi ne ožare Report
March 27Mar 27 comment_3123258 @Srbin Hamza Pa, valjda voliš kvalitetan thrash metal, da podseća na rani Sadus - sadisto moj? Report
March 28Mar 28 comment_3123316 On 3/26/2026 at 9:00 PM, Milosh87 said:Prava pesnica u kožnim rukavicama sa rukom punom bodlji, najiskonskiji speed metal. Lagano su sve bolji iz albuma u album.Koliko rototoma želite ?Cruel Force : da.Mike Sus škola overload. Gutarista je posebno zasladio priču melodičnim momentima. Edited March 28Mar 28 by Grobodan Report
March 29Mar 29 comment_3123334 Bas dobro surenje. Nisam ni video da su izbacili album pre dve godine. Skroz sam i zaboravio na njih. Report
March 29Mar 29 comment_3123336 Meni vala bolji ovaj drugi život od prve, više black thrash verzije. Ali kome to fali evo novih nemačkih licaI opet Possessed referenca ali sad na omotu, zvuk više u fazonu prvog BM talasa, a imaju i žensko u bendu koje se zove Volcanic Slut sve u svemu znaju šta valja,pa za kraj ima tu i mrva Nifelheim da zasladi smesu. Report
8 hours ago8 hr comment_3123603 Dobar je novi Hellripper, nastavak na prošli, pa još malo bolje. I dalje je tu tupatupa Midnight genetika, jednog dana će to biti jedan thinking man's Midnight, čini mi se. Report