March 25Mar 25 comment_3123171 Solidan novi Sylosis, ko voli izlete u metalcoreast moderni thrash. Otprilike kao kad bi Hatebreed, Lamb of God, Revocation i Testament imali zajedničko dete sa kokni naglaskom. Report
March 25Mar 25 comment_3123174 A ja taman došao da postavim najbrkatije izdanje godine, lepa antiteza Sylosisu Kažu žene nema poljupca dok brkovi ne ožare Report
March 27Mar 27 comment_3123258 @Srbin Hamza Pa, valjda voliš kvalitetan thrash metal, da podseća na rani Sadus - sadisto moj? Report
March 28Mar 28 comment_3123316 On 3/26/2026 at 9:00 PM, Milosh87 said:Prava pesnica u kožnim rukavicama sa rukom punom bodlji, najiskonskiji speed metal. Lagano su sve bolji iz albuma u album.Koliko rototoma želite ?Cruel Force : da.Mike Sus škola overload. Gutarista je posebno zasladio priču melodičnim momentima. Edited March 28Mar 28 by Grobodan Report
March 29Mar 29 comment_3123334 Bas dobro surenje. Nisam ni video da su izbacili album pre dve godine. Skroz sam i zaboravio na njih. Report
March 29Mar 29 comment_3123336 Meni vala bolji ovaj drugi život od prve, više black thrash verzije. Ali kome to fali evo novih nemačkih licaI opet Possessed referenca ali sad na omotu, zvuk više u fazonu prvog BM talasa, a imaju i žensko u bendu koje se zove Volcanic Slut sve u svemu znaju šta valja,pa za kraj ima tu i mrva Nifelheim da zasladi smesu. Report
Yesterday at 09:18 AM1 day comment_3123603 Dobar je novi Hellripper, nastavak na prošli, pa još malo bolje. I dalje je tu tupatupa Midnight genetika, jednog dana će to biti jedan thinking man's Midnight, čini mi se. Report
3 hours ago3 hr comment_3123640 sviraju Midnight i Hellripper zajedno u junu, u Atini, naravno Report
1 hour ago1 hr comment_3123644 koliko mora biti do jaja biti promoter sa takvom scenom. sta god zamislis, "e koliko bi kidalo da ovaj bend svira sa ovim bendom" i samo ih dovodes, kupis im avionske karte, i znas da ce da uspe. Report
1 hour ago1 hr comment_3123645 A sve su to i realna sklapanja da se ne lažemo. Dobar Hellripper standardno, raširio se u sto pravaca. Teško za poverovati ali eto, dobili smo i black thrash koji ne tuče samo u stomak. Report
1 hour ago1 hr comment_3123646 Ma Grci su jednostavno fanatici za metal i to za sve podpravce, svaka im čast. Nikad neću zaboraviti kad smo išli na Amenra u Atinu, klub oko 1000 ljudi i doslovno je svaka druga osoba imala tetovažu benda. Jes to i teško pomodarstvo i sve ali ipak i odraz fanatičnosti u neku ruku.O death / black metalu i da ne pričamo. Report
48 minutes ago48 min comment_3123647 mogu da zamislim kako je bilo i na onoj Cult of Luni sto ste isli. ma da, nema sta da se prica, da nam je blizu kao Budimpesta isao bih triput mesecno Report
46 minutes ago46 min comment_3123648 Meni ipak nije jasno kako im se ti svi fly-in koncerti isplate, pogotovo jer su cene karata normalne, kao da je bend usred turneje obične. Isto ni UtH nije bio nešto skup, s obzirom koliko ljudi moralo iz Amerike da se dovuče iz hibernacije. Report