Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 428
  • Views 52.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest zoraid
    Guest zoraid

Bio sam sinoc na koncertu u prvom redu sa zastavom "WASP - Tesanj". Bilo je fenomenalno i svaka cast prvom redu koji je izdrzao ostati u njemu iako nas je bilo dovoljno za dva reda. Ja sam onaj sijedi

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Prvo,mora samo da se umre, a WASP,ko mu jebem mater,to što on nema za drogu pa boksuje cenu karte,to je njegov problem.   a sad sine,da pita tebe nešto ćika Peca,normalan li si ti?da li pratiš šta p

• Nisam te nazvao lopovom. Cudo ne pominjes Castle Festival? Sigurno su i tu JP (i svi ostali) raspakovali torbe i spremali se za svirku?

• Author
comment_2086048

Hoce. Prekinut je strajk.

'Fala kurcu da ce neki koncert da bude super posecen(a da nije AC/DC,Metalika,Mejden,Madona...).

Pa, nije bas za poredjenje :) Mada, fino WASP za sada goni, ima interesovanja, i bas mi zao, danas popoene su prodate u SKC-u karte, a nisam stigao nove da donesem prije sutra. Kaze prodavacica da je 15-ak ljudi trazilo kartu.

comment_2086160

Ma, kakvi rasprodato. Bice karata, nista ne brinite, samo prodaja ide jako dobro i prosto se danas potrefilo da se sve proda i u SKC-u i u Biletu. Jedino ih u eventimu vise mozda nece biti.

ja bas hteo danas da kupim u eventimu, na nbgdu su mi blizu posla. jel ima jos negde na nbgdu ili u zemunu da se kupe karte?

comment_2086499

Sad sam se vratila iz SKCa... Kupila karte! Bila sam juce i do bileta i do SKCa i nije bilo karata! Istraumirala sam se da sam zakasnila...da cu opet da propustim WASP :udri: :udri: :udri:

Ali sad se sve ok, kupljene karte, uredno stoje i cekaju sledecu nedelju!!!!:opusteno:

Edited by Burning_Blade

comment_2086923

Pa, nije bas za poredjenje :) Mada, fino WASP za sada goni, ima interesovanja, i bas mi zao, danas popoene su prodate u SKC-u karte, a nisam stigao nove da donesem prije sutra. Kaze prodavacica da je 15-ak ljudi trazilo kartu.

Ma znam da nije ali kapiras sta hocu da kazem.

Edit-Koliko je otprilike karata prodato?

Edited by El Karnisero

comment_2088332

Pa svira The Idol.

Hold on to my heart nisiu svirali ni prosli put, a koliko vidim nigde to ni ne sviraju vise. :violent:

Steta golema, al' sta da se radi.

Inace, Bleki je objasnio da se Crazy ne odnosi na klise ljubav izmedju muskarca i zene, vec onaj The Idol fazon, slava itd. Znaci muzicar koji se obraca publici - you gotta be crazy to say you love me... oh no no... itd. :muzicar::opusteno:

Nego Eventim je sklonio sa sajta za cert ponudu - znaci li da nemaju vise karata?! A bilet servis i dalje daje empty page, od pocetka je tako :evotigana:

Znaci gde je best shot - SKC sutra, Bilet ili Eventim?

:violent:

Edited by Archibald Reiss

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.