November 1, 20168 yr comment_2939477 Nekakoe ta Kokieva recenica malo logicki klimava...ako ima toliko dobrih rifova, pesma moe biti u naigorem slucau prosek/soldina...nikako bezveze Ali slazem se dae tai Vektor album nedje u kosu sa RIP Megadetovim...gomila rifova, dobrih delova...ali kao celina diskutabilan, flow tanak, pretvori se album u dzemovanje, vise nego u konkretnu svirku Report
November 1, 20168 yr comment_2939478 džemovanje >>>>>>>>>> konkretna svirka i kako ti to RIP nema flow i ne valja ti kao celina? kakav god da je musavi, kakvo god mišljenje postojalo o bendu, mora se priznati da je RIP klasik Report
November 1, 20168 yr comment_2939480 Na RIP mie edina konkretna pesma od pocetka do kraia (i verovatno naibolja Megadetova ikada) - Tornado...stvarno klasik pesma, bez ikakve zamerke Sve ostale su mi onako...eksperiment koi u nekim delovima izuzetno dobro sljaka, u drugim pak se pretvori u presviravanje, koe me zamara...i Musavi mie nailosii sto se tice interpretacie i vokala uopste na tom albumu Da ne kaem da su Peace, So Far, Countdown bolji, posto verovatno nisam merodavan...ali sve njih radie slusam nego RIP Report
November 1, 20168 yr comment_2939485 Vektor ima flow samo takav. to kao da kazes da Rush - 2112 nema flow zato sto traje koliko traje i ima delova koliko ima delova. Report
November 1, 20168 yr comment_2939487 Nemam ja toliku zamerku na njega, postoe na yum-u Vektorov album ili oktrovenje mileniuma ili smece...kompromisno misljenje sa moe strane e dae album dobar, ali ne koliko se prica...bas kao sto imam i misljenje za RIP - na nekim mestima e stvarno svirka mocna da se raspametis, a na drugim ednostavno opazis dae na snazi nepotrebno presviravanje Tacno i dodze Redux hibridni RIP za 21. vek Report
November 1, 20168 yr comment_2939488 Prosek, ništa epohalno. Čavoglave u verziji Alojzija Hetfilda i Franje Truhila > Atlas Rise Report
November 1, 20168 yr comment_2939492 Ja samo da kazem da je Terminal Redux klasik i album godine bez konkurencije. Report
November 1, 20168 yr comment_2939500 20 kidackih riffova 9 minuta >>>>> jedan glupi riff i kapuljace 9 minuta Report
November 1, 20168 yr comment_2939507 20 kidackih riffova 9 minuta >>>>> jedan glupi riff i kapuljace 9 minuta Report
November 1, 20168 yr Author comment_2939549 20 kidackih riffova 9 minuta >>>>> jedan glupi riff i kapuljace 9 minuta Iako se slazem da su kapuljace smece, moram ipak reci kapuljace 9 minuta >>>>>>>> zujanje 24 minuta pred 39 fanova Report