November 1, 20168 yr comment_2939477 Nekakoe ta Kokieva recenica malo logicki klimava...ako ima toliko dobrih rifova, pesma moe biti u naigorem slucau prosek/soldina...nikako bezveze Ali slazem se dae tai Vektor album nedje u kosu sa RIP Megadetovim...gomila rifova, dobrih delova...ali kao celina diskutabilan, flow tanak, pretvori se album u dzemovanje, vise nego u konkretnu svirku
November 1, 20168 yr comment_2939478 džemovanje >>>>>>>>>> konkretna svirka i kako ti to RIP nema flow i ne valja ti kao celina? kakav god da je musavi, kakvo god mišljenje postojalo o bendu, mora se priznati da je RIP klasik
November 1, 20168 yr comment_2939480 Na RIP mie edina konkretna pesma od pocetka do kraia (i verovatno naibolja Megadetova ikada) - Tornado...stvarno klasik pesma, bez ikakve zamerke Sve ostale su mi onako...eksperiment koi u nekim delovima izuzetno dobro sljaka, u drugim pak se pretvori u presviravanje, koe me zamara...i Musavi mie nailosii sto se tice interpretacie i vokala uopste na tom albumu Da ne kaem da su Peace, So Far, Countdown bolji, posto verovatno nisam merodavan...ali sve njih radie slusam nego RIP
November 1, 20168 yr comment_2939485 Vektor ima flow samo takav. to kao da kazes da Rush - 2112 nema flow zato sto traje koliko traje i ima delova koliko ima delova.
November 1, 20168 yr comment_2939487 Nemam ja toliku zamerku na njega, postoe na yum-u Vektorov album ili oktrovenje mileniuma ili smece...kompromisno misljenje sa moe strane e dae album dobar, ali ne koliko se prica...bas kao sto imam i misljenje za RIP - na nekim mestima e stvarno svirka mocna da se raspametis, a na drugim ednostavno opazis dae na snazi nepotrebno presviravanje Tacno i dodze Redux hibridni RIP za 21. vek
November 1, 20168 yr comment_2939488 Prosek, ništa epohalno. Čavoglave u verziji Alojzija Hetfilda i Franje Truhila > Atlas Rise
November 1, 20168 yr comment_2939492 Ja samo da kazem da je Terminal Redux klasik i album godine bez konkurencije.
November 1, 20168 yr comment_2939500 20 kidackih riffova 9 minuta >>>>> jedan glupi riff i kapuljace 9 minuta
November 1, 20168 yr comment_2939507 20 kidackih riffova 9 minuta >>>>> jedan glupi riff i kapuljace 9 minuta
November 1, 20168 yr Author comment_2939549 20 kidackih riffova 9 minuta >>>>> jedan glupi riff i kapuljace 9 minuta Iako se slazem da su kapuljace smece, moram ipak reci kapuljace 9 minuta >>>>>>>> zujanje 24 minuta pred 39 fanova