Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 306
  • Views 37.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

Zato sto je ovo YUM i 98% ljudi su idioti.Samo metal i metal.Jebo ih metal u dupe

• Генеральный
    Генеральный

у принципу не. животно искуство показује да је број људи који су способни да прихвате туђе мишљење које је поткрепљено јаким аргументима једнак броју ИТ стручњака у Босни. резултат евентуалне дебате

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

Lady krmeci kurac

comment_2347630

Imaš pravo, jer od 16-godišnjačkog nametanja svog ukusa kao univerzalne istine nećeš imati nekog selameta ovde pa je i priča sasvim besmislena. Skontaj već jednom da ono što je tebi skrndelj nekome nije i vice versa.

U dosta segmenata se ne slazem sa tobom ali ovaj post ti je cista desetka. +1 da nisi moderator ;)

comment_2347818

some ne prdi po forumu kad ne znas sa kim pricas sa druge strane zice jer ko god da je osetio malo picke zna da proceni da se lady gaga nabada samo tako i sto odmah dovodi do toga da si ti zapravo svoje komplexe izneo na videlo,aj zdravo.

Znam s kim pricam, sa debilom, jer se palis kao hepo kockica na zezanje na forumu, zato vozi. I idi ubedjuj ceo svet da je tvoj omiljeni bend najbolji na planeti, to inace rade svi inteligentni ljudi :haha: Pusti maidene i svrsi, bice ti lakse.

comment_2347821

Znam s kim pricam, sa debilom, jer se palis kao hepo kockica na zezanje na forumu, zato vozi. I idi ubedjuj ceo svet da je tvoj omiljeni bend najbolji na planeti, to inace rade svi inteligentni ljudi :haha: Pusti maidene i svrsi, bice ti lakse.

e vidis koliko ne citas moje postove,nikad nikog nisam ubedjivao da je Iron Maiden najbolji bend na planeti,ZA MENE JESU ali objektivno nikad nisam to tvrdio ali si u pravu da znam da se posteno popalim zato ti nista necu uzeti za zlo.

comment_2351245

Precices cak i preko ovoga?

A zasto ne bih presao preko toga kad i sam Steve Harris a i svi fanovi to znaju,Maiden nije bend koji izbaci "HIT" da bi zadivio sire mase nego prave muziku za sebe i fanove oduvek i tako ce ostati do kraja.

Beskičmenjače.

Trebinjac mani da jedes govna da ne posaljem hajlendere iz Popovog Polja da te obese za jajca :haha: (joke)

E sad ozbiljno,video si valjda da sam stavio LOL na kraju i da je to trebalo da se baci na salu a tvoj komentar to nije bio.

Edited by BruceBruce

comment_2351324

I moj post je produkt zajebancije.

zbog ni jednog emoution-a i zbog nesuglasica u proslosti nisam kapirao da je bila dobronamerna fora :),ali ako je tako cheers. :pivopije:

BTW:

:lol:

http://www.mondo.rs/s207248/Zabava/Zvezde_i_tracevi/Lady_Gaga-_Nole_je_moj_heroj.html

Edited by BruceBruce

comment_2351587

MA CECA MI JE KRALJICA!

...and that is my dream. That is my dream.

Hahahahahahahaa

Lejdi Gaga je bezlicni attention whore koji gradi karijeru na pokusajima sokiranja maloumnih sirokih narodnih masa, prvenstveno Amerike, pa onda i ostatka sveta.

captain_obvious.jpg

• 3 weeks later...