Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2104132

Ja sam govorio o njegovom znacaju i uticaju u kompletnoj metal muzici, o njegovom kompozitorskom, producentskom i povrh svega svirackom umjecu i znacaju... Pjevanje je tu bas najmanje bitno, mada ja uzivam da ga slusam jer je malo ljudi koji tako iskreno zvuce, pa makar to i bilo tehnicki ne-bas-savrseno....

• Replies 704
  • Views 71.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ljudi bre koji vam je kurac? Chovek ne treba ni setlistu da vam da. Samo neshto kukate i izvoljevate, posle me i ne chudi shto je propao Castle Fest i sve drugo shto je otkazano. Ako volite taj bend,

• Old Metalhead
    Old Metalhead

BRATE,OBRIJ GA ODMA,DA NARASTU DLACICE DO KONCERTA,DA TE NE PECHE I NESVRBI GUZA,HA,HA,HA! Prodato vise od 150 karata,a do certa jos 12 dana. Gledamo se,ljudi!Dodjite,nema veze sta ce svirati,ispost

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Patetični ste sa jadikovkama o slaboj prodaji karata. Za svaki koncert pričate isto... Ne znam kada ćete shvatiti da jednostavno ne sluša svaki metalac u Srbiji jedne te iste bendove, niti svako smatr

comment_2104144

Ja sam govorio o njegovom znacaju i uticaju u kompletnoj metal muzici, o njegovom kompozitorskom, producentskom i povrh svega svirackom umjecu i znacaju... Pjevanje je tu bas najmanje bitno, mada ja uzivam da ga slusam jer je malo ljudi koji tako iskreno zvuce, pa makar to i bilo tehnicki ne-bas-savrseno....

pa dobro... ja ih poredim po vokalu xD al rispekt i njemu definitivno!

comment_2104361

Insanity And Genius je prejak album!!! Last Before The Storm je mozda najbolja Gamma Ray pesma, il barem jedna od najboljih! :rockdevil: Naravno, mislim na verziju sa Blast From The Past-a! A i prva dva albuma su bruka dobri! Ma svi su extra, cak je i zadnji savrsen :pivopije: mada ja mnogo vise gotovim Kaievo pevanje, i mnogo mi je drago sto su uradili puno remakea sa njim :rockdevil:

comment_2106628

Плакат није нешто нарочито. Можете ви то и боље. (ако је ово плакат) :)

To je flajer. A nece ni plakat biti nesto puno drugaciji. To je njihov promotivni materijal.

comment_2114085

:haha:

Stavite negde lepo da se vide crno na belo informacije o predstojećim koncertima. Sajt vam riknuo (istekao hosting valjda), MySpace ne održavate, a za neupućene obaveštenja na forumima i ne deluju baš mnogo zvanično i sigurno, + što treba u gomili spama naći prave informacije.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.