Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1k
  • Views 85.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kad Tagtgren i Flynn zaurlaju, ja bih odma' razbio nesto    Serem se ja na te vase gay power bezmudne pistavce   

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Ne ocenjujemo ovde fizički izgled, već pevanje.   Uzgred, mislim da se još nisam izjasnio po pitanju svojih omiljenih metal pevača, onih koji nezavisno od stila i tehničkih kvaliteta plene svojom un

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Sve više uviđam besmisao ove teme, jer ljudi obično navode vokale svojih omiljenih bendova kao najbolje, umesto da zanemare ko je iz kog benda i posmatraju isključivo pevačke kvalitete. Za šta, opet,

comment_1639981

Која већина, овај стварно нема јаја.

Уосталом, ово је тема најбољи хеви метал певач. Дајте неке људе с мудима од челика, а који могу да извуку високо. мислим, не можеш рећи за Шеперса да је такав певач, а и даље има врисак до небеса.

comment_1639986

Pa dobro, rekao sam Oliver Hartmann.

U stvari, Valerij Kipelov ima prirodno visok glas i ja ni sa naprezanjem ne mogu da otpevam deonice koje on peva sasvim normalno, a kamoli kad ode u visine kao na pesmi Sleduy za mnoy, koja i Aces High nadmašuje koliko je zajebana za pevanje.

Edited by Prince of Darkness

comment_1640094
Јес', звучи као проклети кастрат. Тај човек није мушко.

Istina! :)

Uzgred, Angra je užasni bljutavi šećerlema-evrovizija-pop kič. Radije bih slušao Celine Dion nego to sranje.

Eto, naprimer: Tann IRONSWORD - tako se bre peva heavy metal!

comment_1641634

Michael Kiske (na KOTSK 1 & 2), Kai Hansen, Andre Matos, Tim "Ripper" Owens (u Judas Priest-u), Rob Halford (do odlaska iz JP-a), Ralf Scheepers (u Primal Fear-u), Mat Barlow, James LaBrie, Geoff Tate (do kraja '90-ih), Ronnie James Dio... Naravno Bruce je kategorija za sebe :da:

• 3 weeks later...
comment_1654446
Michael Kiske (na KOTSK 1 & 2), Kai Hansen, Andre Matos, Tim "Ripper" Owens (u Judas Priest-u), Rob Halford (do odlaska iz JP-a), Ralf Scheepers (u Primal Fear-u), Mat Barlow, James LaBrie, Geoff Tate (do kraja '90-ih), Ronnie James Dio... Naravno Bruce je kategorija za sebe :da:

Sve je to lepo ali zaboravio si King Diamonda.

comment_1659280

Samo jedan moze biti no.1!

http://www.youtube.com/watch?v=6WDZxpCm5ow

http://www.youtube.com/watch?v=EMm7kYTKOic...feature=related

Halford je tek nakon odlaska iz Judas Priesta snimio najzahtevniju pesmu za pevanje - Resurrection.

I nikada je uzivo nije uradio dosledno...

...ma boli ga dupe :evotigana:

comment_1662851

Mats Leven i Bruce Dickinson. Mats je mnogo zajeban pevac, a o Dickinsonu ne treba ni pricati. Ali braco veciti kralj je KING DIAMOND. NE moze ga niko zajebati ljudi. Jeste da je Mats dobro otpevao Black Funeral, ali King je mnogo mocniji.

Edited by Grishnackh

• 2 weeks later...
comment_1670028
Pomenuli ste dosta dobrih pevaca, al' evo, ja dodajem - Joacim Cans iz HammerFall-a. Covek stvarno ima neverovatan glas. :rockdevil:;)

Pa i nije baš neverovatan glas. Čovek ide linijom najmanjeg otpora, pušta glas što je moguće tanji. Hajde da ga vidim da vrišti kao Halford, Owens ili Scheepers.

comment_1670061

po meni su ovo definitivno top metal pevaci: eric adams, midnight, jorn lande, allen russell, bruce, halford, james labrie, roy khan, dio, king diamond, mats leven..

a od manje poznatih definitivno nils rue (pagans mind).

Edited by Angrist.