Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 293.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

ja sam cuo da je povracao taj gulas u serpu,pa sve to ponovo pojeo,pa opet povratio

• Kad hrišćani kažu kako neko živi u zabludama i širi zablude Trololololol

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Он се форсира на неоправданој основи. Он није учинио ништа значајно за блек метал музику, обичан наложени плиткоумни паблик-атенчн-хор кретен. Фала Богу, па ће још дуго да дохвата сапун у затвору...

• 5 weeks later...
comment_685050

Ma Varg je najpametniji covek. Nemate pojma kako mi je drago sto je ubio euroa i treba jer je taj debil bio komunisticka svinja. Svi albumi burzuma su perfekcija. Posebno volim prvi album burzuma. Omiljene pesme su mi War, My journey to the stars, Lost Wisdom, Dunkelheit i instrumental Tuistos Herz.

Jedva cekam da izadje iz zatvora

comment_686238
Ma Varg je najpametniji covek. Nemate pojma kako mi je drago sto je ubio euroa i treba jer je taj debil bio komunisticka svinja. Svi albumi burzuma su perfekcija. Posebno volim prvi album burzuma. Omiljene pesme su mi War, My journey to the stars, Lost Wisdom, Dunkelheit i instrumental Tuistos Herz.

Jedva cekam da izadje iz zatvora

ladno se vidi da decko od prekljuce slusa metal

comment_688533
A takodje je izjavio kako BM nije belacka muzika jer je proistekao iz rocka a rock je proistekao iz dzeza i bluza...

pa jeste u pravu.

samo sto ja nikad nisam bio za takvo dijeljenje muzike na 'crnacku', 'bijelu', itd.

comment_689012
Vargu odajem samo jedno priznanje,a to da je raskrstio sa metalom na svom vrhuncu(Filosofem).A zalosno je to sto je zadrzao ime.

Kako zalosno. albumi posle Filosofem-a su odlichni i prica su za sebe. Prikazuju BURZUM u potpuno drugacijem svetlu i zasluzuju da nose isto ime.

comment_689175

Varg je izuzetan umetnik. Muzika koju je stvorio je nesto zaista izuzetno. Ali je covek ocigledno lud. Mislim koji normalan covek bi palio crkve i ubio coveka sa vise od 20 uboda nozzem sa ledja. A njegove price tipa hriscanstvo je nametnuto su istinite, ali ono sta on radi je isto neki pokusaj nametanja vere. Ako je on pravi odinista, on je to zbog sebe, i ne bi trebalo da ima problema sa ljudima druge vere. Ali on je zeleo da potisne druge vere, pa nije nimalo bolji od hriscanskih pokrscivaca.

comment_689220

Opet ista prica. Varg je izneo u svojoj knjizi zasto je ubio Aarseth-a, cak je naveo da je to sto su on i Hellhammer nasli usrani dildo u njegovom wc-u jedan od razloga. Covek je bio podeljena licnost, ludak. Prvi je napao Varga kada mu je ovaj zakucao na vrata. Ima jos toga...zaboravio sam.

Nije bilo tih 17 uboda nozem vec je bio jedan (chist) u lobanju, a ostali su posekotine od lampe i stakla kroz koja je Aarseth proleteo (nag).

Varg je odinista, i palio je crkve. To mu dodje kao neki revolt i osveta jer je njegov ideal Norveske izopacen hriscanskim sranjem. Ni meni se to ne svidja. Mislim, boli me **urac za crkve vec mi je to malo smesno i pateticno. To mu dodje kao stvar licnog shvatanja.

Inace, Varg nije za "kill christians" klishe.

Edited by Stribog