Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 221
  • Views 34.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Jebeš mi sve, nisam ni znao da je ovo Šarkijev bend! Pa koga sam ja to od vas upoznao skoro, mislim da će biti gitarista...   Ali, pesma Nije htela definitivno je mogla imati jači kraj teksta - ovak

• Шарки
    Шарки

Mолио бих Трапару да одјебе са теме.

comment_2527472

Buna nastupala kao podrska mortal kombatu ? Hm, ovo je tezi izbor nego ovi nasi poslednji predsednicki izbori, zapravo nemoguc izbor. Al u ovom slucaju bi morao da podrzim evroviziju jer usiljeni ''i wanna be hard core punk metal rebelion who swears and yells all the time at everyone and everything''/ Meni licno ne bi bio bas mudar izbor. Ne znam da li je neko u ovoj zemlji shvatio do sada da je ismevanje stvari kao sto su evrovizija, grand produkcija, pink kultura, seks grada i ostalo, postalo mnogo vec kic nego sto su te organizacije, preduzeca i pojedinci koji su u svom pocetku i sami bile simbol tog kica. Zapitajte se dobro ko koga tu zajebava...

comment_2527491

usiljeni ''i wanna be hard core punk metal rebelion who swears and yells all the time at everyone and everything''.

Usiljeni "I wanna be sweet folkish pop for little girls and grandmas who sings about relationships in falsetto, and people pretend that it is good".

Bikovi u "PKB-u" kojima se vadi seme radi reprodukcije naskachu na druge bikove - za bolje ne znaju, pa im je svejedno.

Uniforme su na sve strane, nashih je manje, njihove uzimaju pare. Koliko je kich "Evrovizija"? Koliko je kich "Pink"? Da ne duzim previshe, razlika je u tome shto su se ljudi navikli na neke gadosti, pa su im one sada normalne. Drugo, te organizacije, preduzeca i pojedinci ni ne znaju za ovakve dogadjaje i zabole ih dupe da nekog tu "zajebavaju", oni uzimaju pare.

comment_2529996

"Seljačka ćuna", možda biste mogli da razmislite u nekom kontekstu da uradite pesmu s takvim naslovom il' šta već, deluje mi izvodljivo u vašem stilu. :)

Naravno, čestitke za osvojenu nagradu, samo napred!

Edited by Flash Gordon

• Author
comment_2530318

@temper

Тек после сам премотао филм и сконтао да сам био само на првом концерту. :haha: Видимо се 30ог, наравно. :pivopije:

@Flash Gordon

Нећемо да радимо такве глупости, бре. :P Хвала на честиткама. ;)

• 8 months later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • Author
comment_2681224

Управо сконтах да сам ускратио Јуметал за наш нови спот, али Азаралена је упала и постовала. Хвала. :pivopije:

Следећа свирка: 30.08, Прњавор на Авали - Прњаворсток 4!

https://www.facebook.com/prnjavorstock.treci?fref=ts

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • Author
comment_2724033

Не, они су нама мазнули име бенда за песму. xD Није нама посвећена, колико ја знам. :D

Šarki, kad ce neka svirka?

prosla zima, treba stare kosti da se krse, piva da se piju, i da pevamo/deremo.

14.март, Божидарац са још 2 бенда. Биће ускоро информација о томе. :pivopije: