Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Cmass tamo nije svirao 20 godina, kap'ram da tu treba traziti neki razlog slabe prodaje (redneci bez interneta, otkud znam), ali DT tako slabo...

• Replies 1.3k
  • Views 109.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sa Freskom isto nema problem da će da dobiju decu, dobro izabrao.

• А и нема усташа.

• jel' sam ja jedini kojem je u ovom paketu jedino DT dovoljno ozbiljan bend da im se povjeruje da dolaze ako objave na sajtu?ostali su mi dovoljno miki maus bendovi da popiju pricu nekih zajebanata

Christian metalcore band THE DEVIL WEARS PRADA

e sad jos vise mrzim ovaj bend

A i meni je to odvratno. Makar se gomila blekera setila il da prestanu da seru o Satani i religiji, i da pocnu da pisu pesme, ili taj fazon furaju samo zbog reklame. Samo nam fali gomila Christian metal bendova. Sta mislite dal ima neki Islamski metal :meshuggah: znam da imaju oni neki iz Iraka/Irana sto su kao anti-Islam `satanisti` ne zna se ko su clanovi benda da ih ne bi ubili.

Back to the topic, jes realno veliko trziste, i ok treba ici na turneje, gurati se, ali mislim da bi, posebno ti evropski bendovi, trebalo vise sansi da traze u Aziji, Istocnoj evropi .. veliki su troskovi turneja zbog aviona i to, ali ogromno trziste koje nije zasiceno jer nema toliko koncerata. Prodaja diskova ionako jos postoji samo na Zapadu, a i to je smesno. (u poredjenju sa piraterijom)

Pa to je sad aktuelno, samo agresija, samo brejkovi, emo frizure, besmisleno dranje grla, a ako dobri katolici mama i tata uđu u sobu i sablazne se, ti im samo pokažeš krstače po omotu CD-a i tekstove i sve je u redu.

600px-TDWP_warped09_tuckerleary.jpg

Kako bih mu se posrao u ta usta pogana...

Edited by oʞɾoƃ

Nisam mogao da nadjem omot nigde na netu, pa napravih nesto slicno. Kome treba neka se posluzi.

1z4iwia.png

Cover

Cover: Sve mi se svidja osim menstrualnog VOIDa.

Pesma: U poslednje vreme me je smorilo da slusam ove mys/yout previewe, cekam ceo paket, ali ovo je DT te napravih ustupak i ne mi zao, pesma odlicna, heavy do zla oca :da:

pesma kida!DT ne moze loshu pesmu da izbaci. :rockdevil:

inace odgledao sam dvd, zapravo samo koncerAt, dokumentarac nisam josh, i potpuno sam odushevljen, bolji live koncert nisam skoro gledao.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

"We Are The Void" track listing:

01. Shadow In Our Blood

02. Dream Oblivion

03. The Fatalist

04. In My Absence

05. The Grandest Accusation

06. At The Point Of Ignition

07. Her Silent Language

08. Arkhangelsk

09. I Am The Void

10. Surface The Infinite

11. Iridium

Dobro je nisu nabacali pun kamion pesama, 11 je sasvim dovoljno a i imena zvuche cool, pogotovo iridium. :rockdevil:

Izašla je i ova "At The Point Of Ignition" na spejsu, mlaka je kao i prva... A sve se pribojavam da će i ostatak albuma biti takav. Istrošila se formula, nema više tako dobrih rifova i aranžmana.

Ne znam, nisam skinuo još. Valja prvo starije štivo utvrditi dodatno :D

Mora da se cuje citav album kao cjelina prije nekog konkretnog zakljucka :)

pesma i nije neki hit na prvu loptu, ali nije losha, mada Dream Oblivion mi se vishe svidja.