Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 320
  • Views 39.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• O kakvoj prednosti govoris? Ovo je occult rock tema gde se postuju i komentarisu grupe koje imaju okultno u muzici, tekstovima, imidzu itd. cisto da bi se sve naslo na jednoj temi, niko ne govori da s

• [media=] [/media]

• obsessed by cruelty
    obsessed by cruelty

isto. ovi 70te revival su mi oduvek bili smecari. edit: jebo mi edit mater vise, svaki post editujem

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • Author
comment_2881600

To nije istina, evo iz ove godine nisam cuo 3 dobra albuma a poslusao sam 15ak vec, to je bas slab procenat :/

Ovi su i prijemcivi i okultni istovremeno, imaju sladak vokal koji baca kojekakve pogani, znaju i da odu u duge pesme i da napisu hit od 3 min, ma imaju sve.

comment_2882442

Preslušao jutros YOTG, novi album. Divno je, na prvom mestu baš lepi clean vokali, pa onda dođe mellotron sa nebeskim melodijama. Prave baš dobre pesme, čak mi ni ova što otvara od 12 minuta album, nije bila dosadna. Kul mi je što je u suštini pitko i može se uvaliti i nekome ko ne sluša metal, sve dok ne provali tekstove. Hvala na preporuci. Javim se posle detaljnijeg slušanja. :pivopije:

• Author
comment_2883522

Kako ide, jesi li odlepio ili su ti samo vrh?

Elem, da bacimo par noviteta i osvezimo temu... Prvo novi Jess and the Ancient Ones:

1449184362_1449088894_-1018871059.jpg

http://rusfolder.com/44512984

Par ljudi ovuda ih je hvalilo ali se nesto ne slazem, tacno se cuje da su druga liga i trendi bend, dzaba svo snimanje u Necromorbusu i turneja sa Najvecim od Najvecih.

Ono sto vredi cuti sigurno je novi Hexvessel!

1453981505_27h1t.jpg

http://rusfolder.com/44682748

Mada realno nije za ovu temu ali 'ajde kad smo ih vec ovuda pominjali. Mnogo mi je drago sto Khvost i pored uspeha sa Grave Pleasures nasao vremena i za ovaj bend, album je u sustini psych rock sa nekom samanskom atmosferom, vise je rockier od prethodnih - cini se da se nesto sa Dreamcrash prelilo i ovde. Evo ga odlican intervju koji je sa Matom radio David iz Sabbath Assembly http://heathenharvest.org/2016/01/22/when-we-were-death-an-interview-with-mat-mcnerney-of-hexvessel-and-grave-pleasures/

I jos jedan bonus, spot novi za odmaranje duse:

comment_2883524

Slušam i dalje drugi, prvi sam pustio ali mi nije štimovao nešto.

Jess And The Ancient Ones, baš topla preporuka. Post-punk ženski vokali ala Siouxsie and The Banshees, bas je svemoćan i dobre su im te vožnjice koje prave.

Nisu baš okultni, ali dođe fino ta psihodelija, Death Hawks: