Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2400853

a za to vreme u libiji al kaida cupa srca iz mrtvih libijskih vojnika.

NAPOMENA EKSTREMNO UZASAN I TEZAK SNIMAK<GLEDATE NA SVOJU ODGOVORNOST<NE ZAJEBAVAM SE!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZJays6FM2AE

cekam komentare faprila na ovo.Mora da je to u sklopu borbe za pravdu,iscupas protivniku srce i pojedes ga.To je bese demokratski i to

• Replies 1.7k
  • Views 71.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u tome i jeste problem.   i za njih vazi isto. nisam iih pomenuo jer nisu deo price..     kako da ne, evo salju mi po dva evra direktno iz brisela za svaku recenicu na jumetalu, a ovo kucam sa

• tako jeee!!! tako jeee! evo ti plus, mnogo si to dobro rekao! svaka ti cast.. eto, samo njih da obesimo i svi nasi problemi ce magicno biti reseni.

• Теша Тешановић
    Теша Тешановић

sve to sto pricas su medijske lazi o 1389.oni su odgovorni srpski nacionalisti

comment_2400866

a za to vreme u libiji al kaida cupa srca iz mrtvih libijskih vojnika.

NAPOMENA EKSTREMNO UZASAN I TEZAK SNIMAK<GLEDATE NA SVOJU ODGOVORNOST<NE ZAJEBAVAM SE!!!

http://www.youtube.c...h?v=ZJays6FM2AE

cekam komentare faprila na ovo.Mora da je to u sklopu borbe za pravdu,iscupas protivniku srce i pojedes ga.To je bese demokratski i to

ti momcino imas teskih problema

comment_2401167

Либијски побуњеници ући ће мирно у јако упориште снага лојалних пуковнику Моамеру ел Гадафију, либијски пустињски град Бани Валид, пошто је рано јутрос постигнут договор с представницима града да се избегну оружани сукоби, јавила је телевизија "Ал Џазира".

http://www.nspm.rs/hronika/libijski-pobunjenici-mirno-ulaze-u-bani-valid.html

comment_2402038

SAS-ovci dopili preko picke:

TESKI GUBICI BRITANSKOG SAS.-a ,KOJI SE NADAO BORBI BEZ RIZIKA [GUBITAKA PO SEBE]

173 vojnika iz 22 britanske specijalne formacije SAS pukovnije (Special Air Service) će napustiti Libije i u nekoliko dana I vratiti se u SAD-e

Ministarstvo obrane reklo je- britanske voje žrtava - nedopustivo..

Prema izjavama Peter Beynchli, britanski vojni stručnjak, citirajući izvore iz britanskih specijalnih snaga "SAS", rekao je novinama "Argumentam.ru" broj vojnika poginulih u Libiji nije objavljen, ali prema različitim izvorima To je 21 do 35 vojnika.

Prema Beynchli, britanski SAS specijalaci su pretrpjeli teške gubitke u napadu na Tripoli i kada im je helikopter bio oboren od strane libijski vojske na granici Libije i Alzira.

Izvor: http://news.argumenti.ru/world/2011/09/123535

comment_2402150

Akcenat je bio na bombardovanju. Mogao sam umesto osiromašenog uranijuma da stavim kasetne bombe i opet poenta ostaje ista.

ok, onda da odgovorim i na to: nisam rekao da su nas "bombardovali za nase dobro", to si ti sam dodao..

pravda, zakon, istina - to su sve "misaone imenice" i nemaju nikakav znacaj u politici. kao sto rekoh, francuzi i nemci su se najstrasnije klali pre 100 godina, pa su danas u istoj ekipi.. ima milion primera u istoriji gde se jasno vidi da drzava treba da bude fleksibilna i pragmaticna u odnosima sa drugim drzavama. ;-)

comment_2402154

ok, onda da odgovorim i na to: nisam rekao da su nas "bombardovali za nase dobro", to si ti sam dodao..

Bio sam sarkastičan. Ono što sam hteo da kažem je to da je bombardovanje mnogo veći argument protiv zapada, nego što su ekološki zakoni protiv Rusije, ali ti si i dalje protiv Rusije, a nisi protiv zapada. U tome je caka.

Edited by Sisus

comment_2402920

Zapalise Egipcani izraelsku ambasadu.1 mrtav 500 ranjeno.Sve slucajnosti sa BG-om u februaru 2008me su slucajne.

Isto kao kod nas. Petog oktobra Amerikanci pomogli skidanje Miloševića i dovođenje Koštunice. Ali za vreme Miloševića američka ambasada nije taknuta, za vreme Koštunice je spaljena. Ko kako seje, tako će i da žanje.

comment_2402990

Isto kao kod nas. Petog oktobra Amerikanci pomogli skidanje Miloševića i dovođenje Koštunice. Ali za vreme Miloševića američka ambasada nije taknuta, za vreme Koštunice je spaljena. Ko kako seje, tako će i da žanje.

da su samo znali,ne bi ga dovodili garantovano..

comment_2402993

Ovo u Egiptu je bunt samog naroda.Nema veze sa 2000tom.Ovde su makar manje vise postenu revoluciju napravili i pocese da se odaljavaju od amera.

Btw kazu 4 mrtva,bice ih i vise.Jasno kad Egipcani kao i ostali Arapi u blizini Izraela mrze cioniste vise nego fapril mene.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.