Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.8k
  • Views 389.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Branislav Stankovic
    Branislav Stankovic

Ajde i ja da se oglasim i dam neke vesti:)   Odustalo se od singla posto smo smatrali da imamo dovoljno pesama spremnih da snimimo ceo album, a snimanje singla bi svakako dodatno usporilo taj proce

• Pesma je bas dobra, i dobru misao daje o buducim radovima, jebem vas u dupe, kako ljudi ne kapiraju da bend treba da napreduje i menja se, da ne bi dosao u situaciju da isti ti seratori kenjaju posle.

comment_1692114

hvala svima na podrsci :D

evo sve je dobro proteklo, tu sam u zemunu kod matoraca, izlezavam se.

Boli rana onako solidno pa ne mogu mnogo da se mrdam, ali sve je proslo kako je trebalo.

u sredu cu znati kakva ce mi terapija trebati, pa cemo dalje videti.

U svakom slucaju, draconic ce najverovatnije, mada nije jos potvrdjeno, svirati na Letnjim omladinskim igrama u nasem drugom rodnom gradu, Senti :D

ako ne budem mogao da sviram, ili ce Uros svirati bas pa cemo svirati sa jednom gitarom ili cemo da nadjemo nekog da nam pomogne, videcemo.

mada je to krajem jula cini mi se, pa se nadam da cu biti sposoban da metalisem to tad.

videcemo.

u svakom slucaju, hvala jos jednom. :L

• 3 months later...
comment_1773922
Gde moze da se kupi novi album ili barem preslusha, jel na majspejsu imate samo jednu pesmu, neznam dali je to sa novog ili ne, ali super je. :)

Javicemo sve na vreme...Videcu i da iscimam Lazara da okachi nove verzije pesama na space, a mozda se i ja nakanim posto mi uskoro pocinje godisnji odmor:)

comment_1774038
Gde moze da se kupi novi album ili barem preslusha, jel na majspejsu imate samo jednu pesmu, neznam dali je to sa novog ili ne, ali super je. :)

koliko ja znam (a znam dosta) na myspace-u imas demo verzije 5 pesama sa novog albuma.

videcu uskoro da okacim albumske verzije uskoro, mozda sacekamo da se zavrsi omot pa sve od jednom promenimo da se ne zbune ljudi.

Edited by azal