Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 742
  • Views 107.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tol'ko vam je mrtav zanr da nemate opstu temu    

• New York City's Tanith — Russ Tippins (guitars, vocals), Cindy Maynard (bass, vocals), and Keith Robinson (drums) — have announced their new album Voyage, out April 21, 2023 via Metal Blade. Fan can p

• Kumodraski Vo
    Kumodraski Vo

Nanowar of steel >>

• 2 weeks later...
comment_3095172
36 minutes ago, Dinarski Ratnik said:

Ma nako pitam. Vidim da postavljaš maltene sve šta i NWOTHM postavi, pa se zapito

Iskreno,najvise slusam heavy;a na tom kanalu ima gomila bendova koje pratim i svaki dan preslusam novitete koje postave. Ne objavim bas sve sto tu cujem jer ima tu i prosek bendova ali ono sto mi se svidi hocu da podelim sa ljudima na forumu,ne znaci mi samo da postavim tek tako. Pozdrav.

comment_3095177
On 2/8/2024 at 1:39 PM, Najtmerinjo Najgori said:

Grcki bend koji iza sebe ima dva albuma,ovaj je najnoviji. Odlican heavy metal zvuk sa uplivima power-a. Svaka pesma je dobra,po meni,ali bih izdvojio numeru Odysseus. Vokal neprikosnoveno dominira,a sklop aranzmana je izuzetan. Jedan od prilicno boljih heavy noviteta od pocetka ove godine.

On 2/7/2024 at 11:38 AM, Najtmerinjo Najgori said:

Verujem da je vecini ovde na forumu poznat ovaj Kanadski bend. Vracaju se u velikom svirackom stilu posle 6 godina pauze izmedju albuma. Sve preporuke za njih. Svaka pesma vec posle prvog slusanja upada u usi. Nova ritam sekcija i novi gitarista odlicno poznaju svoj posao. Dan Cleary standardno dobar na vokalima.

comment_3095226

Francuski heavy-doom metal bend ovim singlom i spotom najavljuju novi album. Pratim ih od kako su 2017-e objavili svoj ep,i vec tada su mi privukli paznju. Tekstovi su izrazito hriscanski. Meni se ovaj bend jako svideo a njihov stil u kukuljicama i sa maskama (maskama koje su bile specificne za svima dobro poznati CG,ovde su prisutne) uvek je dobro dosao. Preporuka ako neko nije cuo ovaj bend do sada.