Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2645686

Zahvalite lošoj večeri Rakočevića. Čovjek nije mogao u bazen da ubaci. Raško bog, materijal za reprezentaciju, jedini među ovim svim pacijentima. Loša košarka, srpska košarka nikad gora. Nijedna ekipa nema šut da distance=nema talenta. Na niske smo grane spali kao košarkaška nacija.

• Replies 22.8k
  • Views 721.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2645694

Ne bi mi ni bilo zao da nas je Partizan nadigrao kosarkaski, nego pobedise nas sa prosecnom igrom. Pa mi bi izgubili od bilo koga sinoc, jedino mozemo Radnicki da dobijemo koji su jos veci kurtoni. Rakocevic je kurtoncina obicna, pokazao je zasto nista bitno nije uradio u karijeri osim sto je uzeo pare. Rasko bog, Simonovic i Vuk trebaju ovce da cuvaju a ne da zive od kosarke, stvarno sramota. Camuge oterati u kurac, nicemu ne vrede, osim Nelsona.

• Author
comment_2645700

VRATI SLONU SURLU RAŠKO PIČKO LEEEE

Kolektivno pišanje po mutagen projektu iz predgrađa Beograda.

Raško je takva slina da je to neverovatno. Ne znam da li ste videli, ali jedan igrač Zvezde je šutirao slobodnjake i za to vreme je Katić prišao Bertansu i rekao mu je "Pičko, ne možeš ništa da pogodiš, usrao si se, pičko jedna" i Bertans je u sledećem napadu pogodio onu trojku preko dvojice igrača. In your face, govedo smrdljivo.

Rakočević je pokazao zašto nikada u karijeri ništa bitno nije osvojio. Mali čovek i drago mi je što nije igrao u reprezentaciji posle onog incidenta sa Jarićem, lepo ga je Jarić tu prevaspitao.

view_photoccc.jpg

:wub: :wub: :wub:

Btw. pozdrav od Bruslija:

80Po9VL.gif

Edited by trenje

comment_2645756

I jesu iz Železnika, zvanična adresa KK Crvena Zvezda Telekom je Stjepana Stupanca 15a, a to je u Železniku koji pripada opštini Čukarica. Ako se neki rezultati poklope, oni će morati u kvalifikacije za Evroligu.

comment_2645786

Nema šta, Bata doktor košarke - još jedno proročanstvo ispunjeno.

partizan odlično igrao, i igraće sve bolje u narednim mesecima, jeb..... vas i onako golobradi

ja sam zadovoljan igrom, i kao što rekoh, mi možemo samo bolje igrati do kraja sezone, što se ne može reći za vas.

Edited by Bata Životinja

comment_2645838

Koji su pajseri ovi zvezdasi, cak i kada objektivno jaci tim imaju ne mogu da doguraju do kraja. Svaka cast groblju na zasluzenoj pobedi, a ovi nek se pitaju kako neko ko pretenduje na evroligu moze sebi dozvoliti onakva katastrofalna izdanja u poslednjih 10ak utakmica.

comment_2645872

Raško je takva slina da je to neverovatno. Ne znam da li ste videli, ali jedan igrač Zvezde je šutirao slobodnjake i za to vreme je Katić prišao Bertansu i rekao mu je "Pičko, ne možeš ništa da pogodiš, usrao si se, pičko jedna" i Bertans je u sledećem napadu pogodio onu trojku preko dvojice igrača. In your face, govedo smrdljivo.

mator čovek, nije zgrnuo milione, pa se žesti. sve mu praštam, ali ovu hipstersku frizuricu ne.

sad je duletu samo preostalo da zaokruži dominaciju, što i neće biti problem, rakoču i savoviću gaće oker nijanse.

comment_2645883

Izgubili smo iz dva razloga:

1. Manje bitan- protekcija koju je Partizan imao u ovom finalu, sudije su vas bas lepo progurale u trecoj cetvrtini koja je prelomila mec, onako na finjaka i na neke sitnice, ali da su nasi pribrani i ozbiljni to vam ne bi vredelo.

2. Bitniji- ne mogu da verujem da bih ikad ovo rekao, ali- onaj kreten Igor Rakocevic. Covek terorise i unistava ekipu vec mesecima, bukvalno ga svi mrze jer je djubre najgore ispao, a na terenu umislio da je bog. Unosi nesigurnost u igrace i razdor u ekipu, uprava svaki dan mora da vodi razgovor s njim zbog toga. Hteo Covic da ga sutne jos zimus, ali je bio u fazonu da bi ga navijaci razapeli. Sva sreca pa ide najverovatnije na leto, a po svemu sudeci dolazi onaj crnja Stoberi iz Cibone. E da, i igranje bez muda u pojedinim situacijama, Savovic igrao k'o mekusac u finalu, Simonovicev sut nije ni za komentarisanje.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.