Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2752202

Blagi sisurdo odgovori na post o kradji, jesu li bili koraci?

dje si sreto slino

odgovoricu kad ti meni odgovoris,lijepo pokaci dokaze gepekovanja i pokradenih titula pa da pricamo.a za koje korake me pitas?ne sjecam se niceg iz zadnje,sem da smo vas odrali 20 razlike

leni:

'ajde to bolje malo,to je fora iz treceg osnovne

• Replies 22.8k
  • Views 717.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2752231

suština vujoševićevog lajanja na vlast, na poslednjoj konferenciji sasvim otvoreno, jeste u tome što je očigledno čist, nema mulja i smrada na njemu. pa mu se može. i zato on nikada ne može biti poređen sa čovićem ubicom i izdajnikom.

to da je svinja neurotična, to znamo već godinama. niti je najbolji govornik na svetu niti najbistriji.

ali to nema nikakve veze sa čovićevom veleizdajom.

Edited by truliandedzombileš!

comment_2752236

I jebali vas i Čoki i Dule i da se nosite u kurac sa njima. Branite ih kao da su vam najrodjeniji a zaboravljate da nam je košarka otišla u kurac i da su njih dvojica verovatno najveći krivci za to.

comment_2752240

I jebali vas i Čoki i Dule i da se nosite u kurac sa njima. Branite ih kao da su vam najrodjeniji a zaboravljate da nam je košarka otišla u kurac i da su njih dvojica verovatno najveći krivci za to.

ja se ne slažem sa tim, nikako.

kao prvo, čoki nije uništio zvezdu i ono što je radio sa FMP-om pre svakako nije štetilo srpskoj košarci.

o vujoševićevoj krivici... ne vidim je. osim možda što forsira strance u partizana i kada ne mora? ali je srpskoj klupskoj košarci doneo više no bilo ko. takođe, stvorio brdo igrača i pored tih silnih stranaca.

zbog njih dvojice vlada trenutna atmosfera ringa sa blatom, samo što njih dvoje nisu sisate plavuše.

ali problemi u našoj košarci su ozbiljniji i duže traju.

Edited by truliandedzombileš!

comment_2752244

Slazem se sa Lesinom.

Oni su odgovorni za trenutno stanje u odnosima izmedju dva kluba,direktni su krivci.To utice na nasu kosarku definitivno,baca je u blato,ali nisu oni krivi sto mi godinama ne uzimamo medalje na velikim takmicenjima.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.